Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

gewoon zijn wie ik ben

Auteur

Carla Kuhlmann

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
17 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In dit boek staan gedichten over dieren, die iets willen. Als je iets wilt, kom je soms voor verrassingen te staan of je komt problemen tegen, maar vooral kom je jezelf tegen. De uil wil een vriend. De wandelende tak wil het einde van de wereld zien. De luiaard wil iemand anders zijn. De sprinkhaan wil niet springen. Zo zijn er nog veel meer dieren die iets willen. Maar slagen zij daarin?

Over de auteur

Carla Kuhlmann heeft als groepsleidster veel met kinderen gewerkt. Op latere leeftijd studeerde zij Duitse taal en cultuur aan de UvA. Hierna gaf ze les aan de volksuniversiteit. Ze volgde schilderlessen aan de Gooische Academie. Sinds een aantal jaren schrijft ze.

Productinformatie

ISBN
9789464500929 / 978-94-645-0092-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-11-2021
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
42
Formaat
A4
Illustraties
Ja

Inkijk

De hele dag hing luiaard aan de boom. Hij dacht: was ik maar niet zo lui en traag. Niet alle dieren zijn als ik zo sloom. Ik zou iets anders willen doen vandaag, want diep in mij schuilt een verlangen om niet steeds aan een boom te hangen. Ik zou graag vliegen als een kolibrie. Van boom tot boom gaan als een slingeraap. Ik zou zelfs barsten van de energie in plaats van zo te barsten van de slaap. Dan zou ik klimmen als de beren en sprinten ook, ik zou het leren. Ook zou ik zweven als een adelaar en sluipen zou ik kunnen als een slang. Ik zou hard rennen, geen bezwaar en springen kon ik zeker urenlang. Wie kan mij toch zo'n leven schenken? Toen werd hij moe van al het denken.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Annie VeldwieschAalbers op 10-12-2021
Wat een juweeltje!!!!
door Els op 27-12-2021
Een prachtig kinderboek om uit voor te lezen, of samen te lezen. Ieder gedicht heeft iets bijzonders, sommigen ontroerend, anderen weer grappig of spannend. Het boek heeft mooie illustraties met 3D effect wat maakt dat de kinderen er helemaal in opgaan. Ons favoriete kinderboek!!