Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Langs de lijn
Hulpboek bij scheiden voor kinderen met ADHD, ADD en ASS

Auteur

Laura Maas

Uitvoering
Paperback
Prijs
15 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Langs de lijn is speciaal geschreven voor kinderen waarvan ouders gaan scheiden. Voor jonge kinderen in het basisonderwijs die een aandachtstekortstoornis en hyperactiviteitstoornis (ADHD/ADD) hebben of voor de verschillende vormen van ontwikkelingsstoornissen (ASS). Dit geïllustreerde voorleesboekje kun je als ouder samen met je kindje stap voor stap doornemen om de grote veranderingen begrijpelijk en visueel te maken. Het boekje is helder, heeft duidelijke illustraties en bevat geen overbodige prikkels.

Over de auteur

Laura Maas (1976) komt uit Nieuw-Vennep en is een werkende moeder van twee zoons. Haar oudste zoon heeft ADHD. Op haar vijfde levensjaar zijn haar ouders uit elkaar gegaan. Dit had grote impact op haar. Helaas is zij in 2016 alsnog zelf gescheiden en zij wilde graag haar kinderen behoeden voor hetzelfde trauma. Om haar kinderen goed voor te bereiden op wat hen mogelijk te wachten stond is dit boekje voortgekomen. Met grote persoonlijke betrokkenheid en moed zet zij zich daarom nu in om kinderen van gescheiden ouders een stuk helderheid en duidelijkheid te bieden.

Productinformatie

ISBN
9789464502572 / 978-94-645-0257-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
21-01-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
50
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Papa en mama zeggen nu "stop, hou op!" tegen het ruzie maken. Omdat papa en mama niet meer van elkaar houden gaan wij scheiden.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek