Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Ooggetuige
Niet alle dromen zijn bedrog

Auteur

Jimmy Cams

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (9 reviews )
Prijs
23 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

Een gruwelijke droom rukt Peter uit zijn reeds turbulente leven. Of was het geen droom? Iets of iemand is naar hem onderweg. Hij besluit niet af te wachten tot het te laat is. Zijn zoektocht naar de waarheid leidt hem weg van zijn gezin. Hij ontdekt geheimen die hij nooit had durven vermoeden.

Over de auteur

Jimmy Cams (1979) woont samen met zijn vrouw Saskia, hun tienerzonen Keanu en Kenzo, en hun hondjes Zara en Jack in Heusden-Zolder. In het dagelijks leven is hij IT-manager. Zijn jongensdroom om in plaats van zelf spannende thrillers te lezen er zelf één te schrijven komt met “Ooggetuige” in vervulling. Hij liet zich inspireren door zijn voorbeelden Dean Koontz, Stephen King en Jeffery Deaver.

Productinformatie

ISBN
9789464503845 / 978-94-645-0384-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
11-03-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
304
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Het raam aan de achterkant van de slaapkamer keek uit op de straat. Dezelfde straatlamp scheen binnen. Maar met meer kracht omdat hij zich op gelijke hoogte bevond. Een gordijn hing voor het venster maar hield het licht maar beperkt tegen. Het was intussen beginnen regenen. De druppels op het raam gaven een onheilspellend ritme aan. Het hoofdeinde van een tweepersoonsbed stond tegen de zijkant. Er lag maar één persoon in de schemer. De dekens waren tot over haar hoofd getrokken [hoe wist hij dat het een vrouw was?], zodat enkel haar vorm zichtbaar was. Hij rondde de hoek van het bed en greep de punt van het deken. In één ruk gooide hij het deken van haar af. Een jonge vrouw van begin twintig lag in foetushouding te ronken. Een eenvoudige nachtjapon. Verwarde, lichtbruine haren, verspreid over het kussen. Een onschuldige schone slaapster. In andere omstandigheden had hij ze vast aantrekkelijk gevonden.
Slaapdronken opende ze haar ogen. Toen ze hem naast het bed zag staan, sperde ze hen wijd open in doodsangst. Voor er een schreeuw uit haar keel kon ontsnappen drukte hij zijn handen op haar mond. Een onderdrukte kreun glipte tussen zijn vingers door. Plots klaarwakker weerde ze zich als een duivel in een wijwatervat. Ze greep zijn polsen, trachtte zich los te rukken. In haar paniek had ze meer kracht dan haar frêle figuur deed vermoeden. Hij zette zijn linkerknie op het bed en zwierde zijn rechterbeen over haar heen. Hij kneep haar middel tussen zijn benen en hield haar zonder veel moeite in bedwang. Hij schoof zijn handen van haar mond naar haar keel en kneep haar luchtpijp dicht [en genoot ervan?!]. Haar gesmoorde kreten veranderden in een rochelende doodsreutel. Hij duwde haar verder het kussen in. Al snel nam het gewriemel onder hem af. De kracht verliet haar lichaam. Hij hield zijn grip nog even langer vast, en liet toen los. Haar levenloze ogen staarden hem aan. Hij kuste haar op het voorhoofd en glimlachte.

Reviews (9)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door P. B. op 29-03-2022
Zojuist het boek Ooggetuige van Jimmy Cams uitgelezen. Het was een feestje om te lezen, niet het genre wat ik normaal lees maar ik was blij verrast, het is een aanrader! Ben benieuwd of er nog meer boeken van hem gaan komen, ik ga het in ieder geval in de gaten houden
door Rita Stevens op 05-04-2022


Eerst en vooral “PROFICIAT” voor je prachtig boek ! Spanning vanaf het eerste blad tot het laatste ;geen vervelende stukken . Gewoon een knaller om in één keer uit te lezen (als er geen tijdgebrek is)
Alles maar dan ook alles zo goed omschreven zodat je je zelf in die kamer,plaats of straat bevond. Het was juist een film die je zag ;zo goed had je het omschreven , echt super !

Weet me maar te zeggen als je een volgende triller klaar hebt 👍
Ik zal er zeker reclame voor maken van dit super goed boek .


door Ellen Van Droogenbroeck op 08-04-2022
Dikke proficiat Jimmy, ik ben fan van thrillers en je boek was enorm spannend én verrassend! Na 3 dagen vakantie was hij al uit! Dat vraagt naar meer 😀
door Peter V. op 11-04-2022
Een heel fijn boek om te lezen. Goed verhaal en heel vlot te lezen, het lijkt alsof je er echt bij bent.
Spanning van begin tot het einde. Dikke proficiat, Jimmy, voor het schrijven van dit boek. Benieuwd of er nog meer komt.
Geschreven door Verwimp diana op 15-04-2022
Proficiat Jimmy het was een spannend en meeslepend verhaal. Ik heb er echt van genoten. Een volgend zal ik zeker kopen.
door Stefan Adriaansen op 18-04-2022
Wat een debuut - vlot geschreven, scherpe beschrijvingen, regelmatig een kwinkslag met een dubbele bodem en verrassende plotwendingen. Knap gedaan, geef me een seintje als je volgende boek er is.
door Lemmens Yvette op 23-04-2022
Het boek leest als een trein! En wanneer die vertrok, zat ik onmiddellijk in een non-stopactie rit van vertrek tot aankomst. Zonder meer verslavend ! Op amper 3 dagen had ik het boek gelezen. Dankzij de spannende verhaallijn kan je niet stoppen met lezen...want je bent benieuwd naar wat er nog komen gaat. Een echte page-turner!!!
Ik hoop van harte dat een volgend boek uit je pen mag vloeien...en dat je volgend verhaal heel veel mensen mag boeien! Ik ben alvast een grote fan van je schrijfstijl!!!

door Els Philipsen op 30-05-2022
Een spannend boek van de eerste tot de laatste letter en dat mag je hier echt wel letterlijk nemen!
Bedankt voor de mooie beschrijvingen van ruimtes, locaties en personen. Het verhaal blijft even aan je kleven en de laatste plotwending houdt mij nu al een tijdje bezig...
Proficiat! Ik kijk uit naar een vervolg of een volgend boek!
door Rein Bollen op 11-08-2023
Page turner... intrigerend en spannend. Heel vlot geschreven met details die je doen wegdromen.. genoten van elke bladzijde en kijk uit naar een volgend boek!