Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Zijnsintentie
Een baanbrekende en buitengewoon positieve kijk op wie je in wezen bent

Auteur

Helma Lieberwerth & Ingrid Aarsman

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (4 reviews )
Prijs
20 ,00
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Heb je een verlangen naar diepe vervulling in je leven en je werk? Of heb je al veel routes gelopen in je persoonlijke ontwikkeling maar blijft het nog ‘knagen’?
Zelfhulpboeken en coachingsmethodieken hebben je nauwelijks verder gebracht. Ze stellen dat je óf maar te dealen hebt met dat waar je last van hebt. Óf dat je jezelf zo moet veranderen dat je er anders mee om kunt gaan. Echter, juist in frustratie, irritatie, ergernis en chagrijn zit de sleutel naar de oplossing.
Helma Lieberwerth ontwikkelde een oorspronkelijke, baanbrekende én praktische visie op mensen en persoonlijke groei. Zij laat zien dat dát waar je in je leven tegenaan loopt signalen bevat over je ware zelf. Als je deze signalen leert zien en begrijpen, dan weet je welke route jou leidt naar een leven vanuit diepe vervulling en innerlijke zekerheid.
Een leven dat voor ieder mens binnen handbereik ligt.

Over de auteur

Helma Lieberwerth is de founder van de Zijnsintentie-visie en de begeleidingsmethodiek Quaning. Al meer dan 10.000 mensen plukten de vruchten van het duurzame resultaat van Quaning.

Ingrid Aarsman past de visie en methodiek toe als Certified Quaner en als verandermanager.

Productinformatie

ISBN
9789464504026 / 978-94-645-0402-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
02-04-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
122
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Je leest boeken over persoonlijke ontwikkeling omdat je op zoek bent naar vervulling en zingeving in je werk en leven of omdat je ergens tegenaan blijft lopen. Je hebt er misschien al veel over gelezen. Je hebt mogelijk al menig cursus gevolgd. Het heeft je de nodige inzichten opgeleverd. En toch, toch blijf je ervaren dat er meer nodig is om er te komen. Als je dit boek leest om er alleen een paar extra inzichten aan toe te voegen: dit boek gaat verder. Het wijkt af van de gebaande paden in persoonlijke ontwikkeling. Het laat je kennismaken met een complete en paradigmaverschuivende visie van Helma Lieberwerth op mensen en persoonlijke groei. Deze visie breekt met de diepgewortelde overtuiging dat dingen zomaar gebeuren in je leven. En dat je daar maar mee te dealen Het leven ondersteunt je namelijk in alles om vanuit je ware zelf te leven. Als je de aanwijzingen die het leven je biedt leert zien en begrijpen, dan ervaar je dat wat er gebeurt overduidelijk betekenis heeft en jou richting geeft naar diepe vervulling. Deze aanwijzingen zijn kristalhelder en super specifiek. Dat maakt het heel eenvoudig voor je om ze te herkennen. Als je maar met andere ogen kijkt naar wat er in je leven gebeurt.

Reviews (4)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Rob op 15-04-2022
Aanrader! Een gaaf boek dat lekker wegleest. Geeft een inkijkje in hoe belangrijk het is vanuit je zijnsintentie te leven. Goed en helder uiteengezet door de schrijfsters.
door Jeanette op 25-04-2022
Mooie inzichten om nog bewuster te leven en daarmee mezelf beter te begrijpen. De praktijkvoorbeelden zijn een verrijking om de theorie goed te kunnen doorgronden
door Angela op 30-04-2022
Het boek is pakkend, roept op tot verder lezen, inspirerende voorbeelden.
Daarnaast is het is rationeel geschreven, dat vind ik prettig. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling.

door Rino op 27-07-2022
Voor mij een aanrader als je het gevoel hebt dat je de richting in je leven kwijt bent en even niet meer weet welke route je moet gaan. Als je het leest lijkt het heel simpel, maar hoe meer je hiermee bezig bent des te meer inzicht je krijgt in je innerlijke verlangens en hoe die zich manifesteren. Het geeft me vanuit mijn zijnsintentie houvast en vertrouwen in de toekomst.