Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Dawn-ra
en de sleutel des duisternis

Auteur

Stephan van den Brandt

Uitvoering
Paperback
Genre
Strips
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Op een vredige nacht schijnt er een fel licht in de duisternis. Het is de nacht dat de opmars van de Rode Raven begint. Lizzy’s leven staat op het punt voorgoed te veranderen. Verslagen en verjaagd uit haar stad trekt Lizzy de wereld in met de laatste opdracht van haar vader. Onderweg wordt Lizzy geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en komt ze nieuwe bondgenoten tegen die haar helpen in de strijd om de wereld te redden van de Rode Raven.

Over de auteur

Stephan van den Brandt is een creatieveling in hart en nieren, al van af jongs af aan zijn tekenen, schilderen en creatieve bezig zijn, zijn grootste hobby’s. In het dagelijks leven is hij actief als grafisch vormgever, maar dit weerhoud hem er niet van om in zijn vrije tijd anderen projecten op te pakken. Na zijn opleiding comic design zocht hij naar een manier om zijn boek “Dawn-ra” werkelijkheid te maken. Deze weg kenden verschillende uitdagingen maar leiden hem uit eindelijk naar boekscout.

Productinformatie

ISBN
9789464504675 / 978-94-645-0467-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
25-03-2022
Taal
Nederlands

Genre
Strips

Uitvoering
Paperback
Pagina's
72
Formaat
A4
Illustraties
Ja

Inkijk

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Michelle op 13-06-2022
Superleuk boek! Ik heb het in 1 keer uitgelezen, zo leuk vond ik het. Wat ik ook leuk vind is dat de held in dit boek een vrouw is, en het gevoel voor humor van de schrijver. Echt een aanrader!