Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Je bent veel mooier zonder eetstoornis
Schrijfsels over mijn strijd tegen anorexia en andere mentale problematiek

Auteur

Janneke van der Doelen

Uitvoering
Paperback
Reviews
1 reviews
Prijs
15 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In dit boek neemt Janneke je mee in haar strijd tegen de ziekte anorexia nervosa. Tijdens het herstel van haar eetstoornis kwamen er ook andere nare gedachten naar boven, zoals suïcidale en zelfdestructieve gedachten. Janneke vindt het lastig om over haar gevoel en gedachten te praten, dus schrijft ze er liever over. Je leest onder anderen hoe het voor Janneke was toen ze voor het eerst geconfronteerd werd met het ziek zijn en hoe de eetstoornis als dierbare vriend(in) voor haar voelde.

Over de auteur

Janneke van der Doelen (1998) komt uit Heeswijk-Dinther en woont samen met haar partner. Janneke is in januari 2020 begonnen met lijnen, wat zich heeft ontwikkeld tot een eetstoornis. Hiervoor is ze drie maanden opgenomen geweest in een kliniek voor eetstoornissen. Tijdens verschillende opnames in de GGZ en haar verdere herstel thuis, is ze gaan schrijven over haar mentale gezondheid. Schrijven is voor haar echt een communicatiemiddel, voor wanneer praten niet lukt. In de toekomst hoopt zij nog ervaringsdeskundige te worden.

Productinformatie

ISBN
9789464505061 / 978-94-645-0506-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-04-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
46
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

De wind, het plafond en het dekbed dat op mijn heupbotten rust. Ik weet dat het fout is, maar ik kan er niet mee stoppen. Weer een nacht dat ik wakker lig en mijn rust niet kan vinden. Zou het? Zou het kunnen dat in het diepste van de nacht, mijn lichaam me in de steek laat? Dat kan toch niet? Niet bij mij.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Geschreven door Mia op 21-04-2022
Heel ontroerend om te lezen soms met een brok in mijn keel maar wat schrijf je mooi blijf dit doen !!! Daar kunnen veel mensen baat bij hebben.