Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Tiny House Living
Duurzaam wonen is een werkwoord

Auteur

Ineke van Vliet

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Velen dromen ervan, wonen in een Tiny House. Dit boek kan je helpen bij het maken van de keuze: ga ik wel of niet in een Tiny House wonen. Ineke woonde samen met haar liefde Misha 3,5 jaar in hun Tiny House ’t Pareltje. Zij spendeerden samen met Jaap en Greethje (de eigenaren van het perceel waar hun Tiny House stond) vele vrije uren in hun missie om deze duurzame woonvorm mogelijk te maken. In dit boek deelt ze al haar opgedane ervaringen over het wonen in een Tiny House. Aan de hand van deze ervaringen worden diverse tips gegeven.

Over de auteur

Ineke van Vliet (1984) is samen met Misha Tiny House bewoner van het eerste uur. Daarbij pakt zij als spreker regelmatig haar kans om duurzaam leven en wonen te promoten op bijeenkomsten over dit onderwerp. Als docent en ondernemer in de sport-, beweeg- en leefstijlsector zet zij zich in voor een actieve en gezonde leefstijl. Beiden hebben veel raakvlakken, de wereld en jezelf zo goed en duurzaam mogelijk onderhouden.

Productinformatie

ISBN
9789464505269 / 978-94-645-0526-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
29-04-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
86
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Een week voor de opleverdatum van ’t Pareltje belde de bouwer. De opleverdatum van ’t Pareltje zou niet gehaald worden. De B&B waarin we verbleven was inmiddels verhuurd aan andere gasten en dus zouden we twee weken geen onderdak hebben. Na wederom veel uitdagende gesprekken met de bouwer en slapeloze nachten regelde de bouwer een kleine toercaravan. Deze caravan werd geplaatst voor het woonhuis van Jaap en Greethje, waar ook ’t Pareltje zou komen. We sloegen al onze spullen op in verhuisdozen en voor twee weken bivakkeerden we in een oude caravan. Na twee zware weken kwam ’t Pareltje aan. Het transport was spannend. Het Tiny House was gebouwd op een trailer die qua afmeting en gewicht nog net achter een auto over de openbare weg mocht. Heel vroeg in de ochtend ging ons Tiny House over provinciale wegen van de werkplaats naar onze nieuwe woonplek. Om te voorkomen dat het huisje zou wegzakken in de soms drassige veengrond, hadden we een fundering gemaakt van kunststof rijplaten met daarop steenschotplaten. Het manoeuvreren en installeren duurde bij elkaar een dag. Uiteindelijk stond het Tiny House voor het woonhuis van Jaap & Greethje. Moe van alle spanning tijdens de voorbereidingsperiode kon ons avontuur beginnen.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek