Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Jumbo Tetter
Drie nieuwe avonturen van een olifantje en zijn vriendjes

Auteur

Lucas Kruse

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Jumbo Tetter, het nieuwsgierige, leuke olifantje beleeft opnieuw drie avonturen met zijn vriendjes. Jumbo doet met zijn vriendjes een wedstrijd om te zien wie de sterkste is, krijgt les van zijn papa en organiseert een daverend feest. Elk verhaaltje is op rijm geschreven en telt 12 pagina’s. En op elke bladzijde staat een grote, kleurrijke tekening van Melanie Morren. Jumbo’s avonturen zijn bedoeld voor beginnende lezers en ook prima geschikt om voor te lezen door mama, papa, oma of oma. Of om alleen maar te kijken naar de tekeningen en je fantasie de vrije loop te laten...

Over de auteur

Lucas Kruse (Amsterdam, 1946) woont al tientallen jaren in Haarlem en schrijft al zo lang hij zich kan herinneren. Rijp en groen, dichtbij, veraf, hoog of laag-bij-de-gronds: van hartstochtelijke, puberale liefdesgedichten aan onbereikbare vrouwen tot lichtvoetige gedichtjes over dagelijkse gebeurtenissen. En vooral: gedichtjes en verhaaltjes voor en over kinderen, zoals ‘Opa ziet Demi’: veertig gedichtjes over zijn prachtige, nu tweejarige, kleindochter (eigen beheer) en ‘Billy Bol’, zes wonderlijke verhalen over een gezellige dikkerd (Uitgeverij Mension). Ook volgde hij in puntige gedichtjes een jaar corona: ‘Corona verjaart’ (2021) en verzorgde hij een uitgave van sprookjes van zijn oom Ger Ruhé: ‘R was eens’ (2021).


Over de illustrator


Melanie Morren uit Utrecht is freelance illustratrice en heeft meerdere projecten en kinderboeken op haar naam staan.
Met veel passie en enthousiasme werkt ze aan tekeningen en illustraties voor verschillende doeleinden en doelgroepen. Als moeder van twee jonge kinderen kan zij zich goed inleven in de gedachten van jongeren en weet zij bijpassende illustraties te maken die het verhaal op een creatieve manier tot leven brengen. Ben je nieuwsgierig naar het werk van Melanie? Neem een kijkje op: www.melaniemorren.nl.

Productinformatie

ISBN
9789464505443 / 978-94-645-0544-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
20-05-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
46
Formaat
17 x 17 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek