Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

HardRoze
SM-getinte vrouwenliefde

Auteur

Marida Kiowa

Uitvoering
Paperback
Genre
Erotiek
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Twee vrouwen. Ida, eigenaresse van een SM-studio. Marie, gescheiden van een conservatief huwelijk, vol geweld. Marie en Ida beginnen door pure aantrekkingskracht een hartstochtelijke relatie. In deze duizelingwekkende liefde neemt seks een steeds belangrijkere rol in. Ze beleven deze relatie beiden op dezelfde manier en op hun eigen manier. Door het verschil van levensstijl zijn er vele uitdagingen die overwonnen moeten worden. Terwijl de vrouwen er vol voor gaan, hangt hen een gevaar boven het hoofd dat ongemerkt steeds groter wordt.

Over de auteur

Marida Kiowa is het pseudoniem van een vrouw die wil schrijven in anonimiteit. Ze wil de lezers raken en prikkelen met het genot, de pijn, de waanzin en de extase van seks. Ze wil laten zien dat liefde, lust en haat vlak naast elkaar kunnen liggen en dat sommige taboes te doorbreken zijn.

Productinformatie

ISBN
9789464505658 / 978-94-645-0565-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
20-05-2022
Taal
Nederlands

Genre
Erotiek

Uitvoering
Paperback
Pagina's
204
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Ze hoorde het ritmische geluid van de golven die op de kade in duizend stukjes licht kapot sloegen en er verscheen een betoverende glimlach op haar stoere gezicht. Ze dacht weer terug aan gisteravond, aan Marie. Aan haar mooie, gladde en rossige huid. Haar prachtige bruine krullen en haar volle lippen, maar vooral aan haar betoverende reebruine, amandelvormige ogen. Wat zou ze haar roze huid graag rood willen maken. Afwisselend in een spel van overgave. Haar hartslag begon sneller en dieper te slaan, haar ademhaling stokte en plotseling werd ze opgeschrikt door een harde toeter van een containerschip. Het schip liet weten dat het ruimte nodig had. Van schrik schoot Ida meteen terug de realiteit in. De tijd tikte snel door. Het was al laat, ze moest naar de studio. Ze besloot een sprintje te trekken. Een trouwe klant wachtte op haar. Ze was blij met deze klant, opgelucht dat ze de spanning straks even weg kon laten vloeien door een ander te beheersen.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door T op 24-09-2022
Anders dan anders. Bijzonder om te lezen vanuit het perspectief van twee vrouwen, die ondanks 'onmogelijkheden' voor elkaar kiezen.
door Bella op 24-09-2022
Intens, opwindend, heerlijk en mooi. Onderwerpen worden aangeraakt die nog niet vaak aangeraakt zijn.