Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Op weg naar Kimberley 2.0
Pieken en dalen onderweg

Auteur

Kimberley de Bruin

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
18 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

24 jaar was ze toen ze haar boek schreef. Een boek schrijven wilde ze altijd al doen, maar dit kwam niet verder dan een wens. Ze dacht dat ze dat niet zou kunnen. Zo veel twijfels en angsten die overheersten. Uiteindelijk heeft ze deze overwonnen, net zoals vele andere onzekerheden en obstakels. Dit lees je terug in haar boek, problemen waren ontstaan in haar jeugd, ze hield deze bij zich en heeft moeite gehad om de obstakels los te laten. De schrijfster wil je graag uitnodigen om een kijkje te nemen in haar leven, ze neemt je mee in haar pieken en dalen. Zelf heeft ze veel geleerd en losgelaten tijdens het schrijfproces. Ze hoopt dat je ook iets uit haar verhaal kan meenemen.

Over de auteur

Kimberley (1997) was 24 jaar toen ze haar levensverhaal in een boek vertaalde. Ze had veel te vertellen, want ondanks haar jonge leeftijd had ze al veel meegemaakt. Momenteel woont Kimberley op zichzelf met haar hondje Sammy in Nieuwegein. Haar wens om een boek te schrijven bestaat al lang, zowel voor zichzelf maar nog meer om er anderen mee te helpen. Zij ziet het uitgeven van haar eerste boek als een enorme overwinning.

Productinformatie

ISBN
9789464505832 / 978-94-645-0583-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-06-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
94
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Ik heb grote en kleine terugvallen gehad. Ondanks de terugvallen, hoe ze er ook uitzagen, wist ik me te herpakken en mijn gedachten om te zetten naar het positieve. Dit kostte elke keer veel energie. Gelukkig worden de terugvallen steeds minder diep en minder lang. Makkelijker om eruit te komen, is het alleen nog niet.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Niels de Bruin op 03-07-2022
Wat een mooi en uit het hart geschreven levensverhaal!
door Inge op 02-08-2023
Wat een eerlijk, verhelderend en positief geschreven boek!