Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

In voor- en tegenspoed
Een vierluik over het lot dat twee mensen verbindt

Auteur

Joop Derks

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Anna is een zelfbewuste en avontuurlijke vrouw die na een lang huwelijk genoeg heeft van haar leven met de degelijke, betrouwbare, maar saaie Rob. Maar gaandeweg verandert de situatie tussen hen beiden. Tevens zijn deze verhalen een ode aan het gebied dat wij Rijnmond noemen, met zijn luchtvervuiling, files, westenwind, prachtige steden en heerlijke bewoners.

Over de auteur

Joop Derks woont en werkt in Zuid-Holland en nam het advies van een oud Chinees gezegde serieus dat een man in zijn leven een boom moet planten, een huis moet bouwen, een zoon verwekken en een boek moet schrijven. Die laatste taak had hij nog niet volbracht en daarom deze vier verhalen.

Productinformatie

ISBN
9789464505962 / 978-94-645-0596-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
03-06-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
188
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

‘De band tussen je zoon en jou is onbeschrijflijk. De liefde tussen jullie spat ervan af. Ik mis dat heel erg, Rob, en ik heb jouw vriendschap nodig nú en in de toekomst, want ik voel het aankomen dat Michiel gaat proberen om weer contact met mij te zoeken, maar ik wil niet meer. Ik wil bij jullie horen: bij jou, onze kinderen en jouw vriendenkring. Ook al die nachtbrakers die we toen in januari in die louche koffietent tegenkwamen. En ik heb jullie vriendschap nodig om niet nog een keer voor de charmes van Michiel te vallen, want ik ben zwak en jij weet als geen ander dat ik er slecht tegen kan om alleen te zijn.’

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek