Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Weerzien op Cuba
Een onmogelijk verlangen

Auteur

Tom Uitterhaegen

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Reviews
4,7 / 5 (3 reviews )
Prijs
20 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Twee vrienden reizen in het najaar van 2001 naar Cuba voor een korte vakantie. Ze raken onder de indruk van het communistische tropische eiland. Al snel raken ze ook betrokken bij het leven van twee jonge studerende vrouwen. Eén van de twee studentes heeft twijfels over haar leven op Cuba, terwijl één van de twee vrienden worstelt met een onverwerkte gebeurtenis uit zijn verleden. Er ontvouwt zich een dilemma tegen de achtergrond van een economische crisis, de Coronapandemie en de politiek/sociale onrust in Cuba.

Over de auteur

Na zijn studie psychologie heeft Tom voor diverse adviesbureaus in binnen- en buitenland gewerkt. Hij heeft veel gereisd, zowel voor werk, als privé. Dit is een belangrijke inspiratiebron voor hem geweest om te gaan schrijven. Tom heeft zich diverse talen eigen gemaakt, waaronder Spaans en Portugees. Tom schrijft verhalen en boeken met een typische ‘couleur locale’ en een hoog realiteitsgehalte. Weerzien op Cuba is zijn debuutroman.

Productinformatie

ISBN
9789464506273 / 978-94-645-0627-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
10-06-2022
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
156
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Een enkele autoband tussen de rotsen was nog een stille getuige van een - zeer waarschijnlijk recente - poging om het eiland te verlaten.

Aan de rustige branding zat een jonge vrouw op een rots naar de horizon te turen. Zij zag in de verte een bootje met twee jongemannen langzaam uit het zicht verdwijnen...


Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Peter op 31-07-2022
Met veel plezier in twee dagen uitgelezen. Een meeslepend en verrassend verhaal, Cuba herkenbaar voor wie er is geweest.
door Raf op 11-07-2022
Mooi en vlot geschreven verhaal over de relatie tussen jonge mensen dat zich afspeelt in Cuba. En dit in combinatie met interessante info over Cuba vroeger en nu. Leest aangenaam door mooie beschrijvingen . Zeker een aanrader.
door Eelco op 06-07-2022
Mooi en helder geschreven verhaal. Ik heb het in één adem uitgelezen. Schetst bovendien goed beeld van de geschiedenis, knap verweven met het verhaal. Aanrader!