Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Liefde is de Essentie van de Zielen Cocon (hardcover)

Auteur

Pina Lazara

Uitvoering
Hardcover
Prijs
25 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In dit makkelijk te lezen boek geeft Pina haar ziel bloot door haar ervaringen als medium voor genezing en persoonlijke voorbeelden te delen. Het verhaal is gevarieerd met gechannelde berichten, korte allegorische verhalen, tekeningen en getuigenissen om te onthullen hoe ze als spirituele genezer is geboren en hoe ze dat nu in praktijk brengt. Je ontdekt hoe het is om een channel te zijn in haar werk voor engelen, om geesten te gidsen en welk transformatieproces men moet ondergaan om eigen genezer te worden. Het antwoord ligt niet in het geschrevene, maar in de resonantie van de woorden die je slapende krijgersgeest kunnen doen ontwaken. Pina hoopt dat dit boek kan bijdragen om je eigen genezer binnenin jezelf te vinden.

Genrewinnaar
boek●goud 2021

Over de auteur

Pina Lazara, Nederlandse en Spaanse, in 1959 geboren te Amsterdam.
Eerste bijrijder van de Dierenambulance in Amsterdam, Dierenartsassistente, professionele slagwerker, geboren genezer, uitvinder en auteur van het boek “Love is the Essence of the Soul Chrysalis. Na 22 jaar gewoond en gewerkt te hebben in het buitenland, voornamelijk in Ierland, keerde Pina begin 2020 terug en is ze nu woonachtig in Zandvoort. Daar vertaalde ze haar boek in het Nederlands “Liefde is de Essentie van de Zielen Cocon.”

Productinformatie

ISBN
9789464506624 / 978-94-645-0662-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-04-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Hardcover
Pagina's
150
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

'Hey, daar ben je! Het is vandaag een speciale dag, hè? Het is Lara's verjaardag vandaag. En dat besefte je pas toen je de datum opschreef. Je oude ziel leidde je de hele ochtend af. En ik liet je uitslapen, ik weet dat je erg moe wordt, vooral emotioneel.
'Pien, we zijn nog maar net begonnen. Vanmorgen om 4.30 uur maakte ik je wakker met het woord ‘verzoening’ en je dacht dat je wist wat het betekent. Zoek nu 'just in time' op in dat geweldige nieuwe boek van jou dat je een paar dagen geleden cadeau kreeg. Het is een van je favoriete zinnen.
 'Je dacht dat het woord betekende dat twee of meer mensen elkaar begrijpen en respect voor elkaar tonen. Laten we een van de verklaringen die je hebt gevonden, opschrijven. Ja, het betekent vergeving! Hetzelfde woord waarmee ik je wakker maakte op 12 april, de dag dat we begonnen met het schrijven van dit boek.
‘Dus ik ga je dezelfde vraag stellen die ik je gisteren stelde: hoe ben je een spirituele genezer geworden? Of hoe ben je een sjamaan geworden, zoals sommige mensen in de loop der jaren ervoor hebben gekozen je te noemen? Dank je Madan Gopal.

     Ik moet dan aan het begin van mijn 'geweldige' leven beginnen. Geboren worden als spirituele genezer is slechts het eerste deel. Er één worden, is een heel ander verhaal. Ik had een moedervlek aan de rechterkant van mijn gezicht, die nu niet meer zichtbaar is. Ik huilde vaak als baby, misschien omdat ik me onbewust herinnerde dat ik niet echt gewenst was. Nu realiseer ik me dat ik huilde vanwege de reis die ik had gekozen als mijn reïncarnatie. Mijn ouders noemden me een 'ongelukje'. Natuurlijk was ik helemaal bedoeld, maar niet volgens mijn vader.
Ik had altijd honger, maar wilde vooral niet eten. Ik huilde het grootste deel van mijn tranen in de eerste zestien jaar van mijn leven. Ik ben opgegroeid in een buitenwijk van Amsterdam. In een nieuwe 'gezinswijk' zoals ze dat in de jaren zestig noemden.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek