Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Puberacties (hardcover)
Van pukkels tot alcohol

Auteur

Koen Wijnveen

Uitvoering
Hardcover
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In het boek Puberacties beschrijft Koen Wijnveen de valkuilen en instinkers in een gemiddeld puberleven, ook van zijn eigen puberleven. Hij beschrijft die meest herkenbare dingen die gebeuren in een puberleven. Denk aan school, alcohol, roken, schaamte over ouders, erbij horen en ga zo maar door. Iedereen die Puberacties heeft gelezen zal terug denken aan zijn of haar eigen puberleven of zich beter kunnen voorbereiden. Op wat dat komen gaat in het komende puberleven. Puberacties is een boek wat leuk als je net uit de pubertijd komt. Of er net ingaat. Of er midden inzit. Iedereen zal iets herkennen van wat er staat.

Over de auteur

Koen Wijnveen (2003) is jonge schrijver, theatermaker en komiek. Hij groeide op in Amsterdam/Abcoude. Hij publiceerde zijn eerste boek Broeder, Willy, Fritz (2020) met illustraties van Julius Riet. Dit is het tweede boek wat ze samen hebben gemaakt. Koen studeerde aan het Mediacollege in Amsterdam en aan de MBO theaterschool in Rotterdam. 
Koen won in 2017 de eerste prijs bij de kunstbende Utrecht in categorie theater. En in 2020 deed hij weer mee en ontving de tweede prijs ook in de categorie theater. Julius Riet (2002) is een creatieve illustrator en een fanatieke sporter die zijn hele leven in Zaandam woont en werkt. Hij studeert nu anderhalf jaar de opleiding Hotel Manager bij het ROC van Amsterdam. Begin 2020 is Julius is gekozen tot beste student van zijn opleiding en hij heeft vaak grote klussen gedaan voor verschillende hotels. Julius heeft eerder illustraties gemaakt voor de kaft van het boek: “broeder, Willy en Fritz” en heeft nu alle illustraties mogen maken van het tweede boek van Koen Wijnveen.

Productinformatie

ISBN
9789464506662 / 978-94-645-0666-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-04-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Hardcover
Pagina's
100
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

25. De deur

Even een kleine irritatie tussendoor, als je dit doet bij mij vind ik je echt irritant, maar echt. Als je binnenkomt in mijn kamer een vraag stelt en dan daarna de deur niet dicht doet. Bedoel je komt de kamer binnen. Toen was de deur al dicht dan kan je toch de deur weer dicht doen als je weggaat. Mijn ouders zijn hier echt koning in. Dus deze irritatie ga je nog vaak genoeg meemaken.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek