Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

MultiLaws multifunctionele wetten voor meer geluk en succes
Meer rijkdom door een nieuwe mindset

Auteur

Petra van den Berg

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Vraag jij je ook wel eens af wat de zin van het leven is, of kamp je met andere levensvragen en problemen? Ben jij op zoek naar geluk en innerlijke rijkdom?


Dit boek laat zien dat er in een mensenleven vaak veel innerlijke conflicten zijn die ons tegenhouden om ons volledig potentieel te benutten, maar dat het mogelijk is om deze conflicten op te lossen door het toepassen van de MultiLaws. Uitgangspunt: de innerlijke wereld is de werkelijkheid en het brein en onze gedachten zijn de meest essentiële elementen die de resultaten in je leven beïnvloeden. De in dit boek beschreven theorie van de MultiLaws laat zien dat wij allen zijn verbonden met elkaar en dat we leven in een groot en intelligent veld van energie. Door het leren toepassen van de MultiLaws zal je diepgaande, blijvende veranderingen bewerkstelligen in je leven. Deze multifunctionele, altijd werkende wetten die op alle thema’s van je leven toepasbaar zijn, zijn een leidraad voor meer succes en geluk. Dit boek is voor iedereen die wil weten hoe deze wetten werken en die toegang wil krijgen tot het veld van alle mogelijkheden.

Over de auteur

Petra M.C. van den Berg is al meer dan 20 jaar een internationaal persoonlijk en business coach, docent en inspirerende spreker. Ze is gespecialiseerd in het brein en quantumfysica. Ze herstelde van diverse ziekten, burn-outs en verrichtte met behulp van alternatieve en medische benadering experimenten en diepgaande onderzoeken. Op dat moment besloot te starten met een nieuwe manier van denken, handelen en doen. Van jongs af aan is Petra met plezier bezig geweest met onderzoek in het onzichtbare veld, en ze weet dat er meer moet zijn dan dat we denken in de wereld te zien. Hieruit zijn de MultiLaws ontstaan, die helpen bij het aanleren van een nieuwe mindset, met als gevolg meer rijkdom. Het is haar missie ook jou te leren deze MultiLaws toe te passen om positieve veranderingen teweeg te brengen.

Voor meer informatie over
Petra M.C. van den Berg
www.petravandenberg.com

Productinformatie

ISBN
9789464506754 / 978-94-645-0675-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
17-06-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
210
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Tegenwoordig is het leren jezelf te kennen een kwestie van bewustwording en jezelf bevrijden uit de sociale gevangenis en de conditioneringen van je eigen beperkte denken of van anderen.
Een gedachte of een beeld bestaat uit informatie en energie. Vastgeroeste patronen, overtuigingen, karma, controle en conditioneringen vertrekken allemaal vanuit onszelf. Gedachten (beelden) en woorden die je uitzendt, ontvouwen zich als een cirkel weer in je eigen leven en bewustzijn.
De MultiLaws zijn nodig om de mensheid wereldwijd te ondersteunen. Terwijl de energie steeds heftiger en sterker wordt, worden mensen als persoon steeds (fijn)gevoeliger en nieuwsgieriger. Hier zit de kracht. Iedereen gaat door allerlei beproevingen en inwijdingen heen, mensen krijgen steeds meer lichamelijke symptomen, signalen in de vorm van ziektes en burn-outs, om tot bewustwording en verandering te komen. Erkenning en bewustwording van onze zwakste schakel of ingesleten gewoontes en patronen zijn onze sterkste schakels en groei.


Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek