Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Levensweg
Bewustzijn en geluk

Auteur

Koen Voeten

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Levensweg omvat verschillende uiteenlopende topics die ondanks de diversiteit naadloos aansluiting vinden bij elkaar. Zaken waar de meeste mensen wel eens mee in aanraking komen, zoals liefde, de gewone liefdesrelatie en de spirituele versie ervan (soulmate), verschillen, eigenschappen en uiteraard ook niet te vergeten zelfliefde. Heb je jezelf wel eens afgevraagd wat is geluk, hoe geef ik betekenis aan mijn leven, heb ik een hogere levensmissie? Een brede opvatting en benadering rond de term bewustzijn: hoe ga ik om met machteloosheid, tegenslagen, problemen en waar houdt het vaak verband mee? Hoe word ik de beste versie van mezelf en hoe trek ik datgene aan wat ik wil en wens in mijn leven? Ontdek ook de eenvoud van het leven en de dankbaarheid voor kleine dingen.

Over de auteur

Koen Voeten is geboren in 1991. Als kind was hij al gefascineerd met de kerk en de bibliotheek. volgens mij was er toen al iets in het onderbewustzijn dat geprikkeld werd door kennis en het hogere niet zicht- of meetbare, maar wel aanwezige energie, het portaal tussen aarde en hemel en alles wat daarrond zit en speelt, waarom doen we wat we doen? Waarom zijn mensen anders, zowel in denken, zien en handelen? Hebben wij zelf controle over ons handelen, zijn voelen en denken en hoe wordt dat bewerkstelligd? Hoe zijn wij verbonden met de oneindige energetische bron van het universum en hoe kunnen wij ons optimaal daarop afstemmen? Hoe verhogen wij onze energie en vibratie om tot een hoger bewustzijn te komen en zo meer levensvreugde, liefde en geluk te ervaren? Allemaal zaken die Koen zich afvroeg en blijft afvragen, een werkelijke fascinatie met bewustzijn, spiritualiteit en filosofie die door kennis en ervaring bij hem telkens wordt verrijkt en verruimd ten voordele van zichzelf, maar ook om anderen te inspireren, te helpen en te motiveren.

Productinformatie

ISBN
9789464506808 / 978-94-645-0680-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
23-06-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
70
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Wat is de prijs van geluk? Hoeveel wens je eraan te spenderen, hoeveel zou je eraan willen besteden? Hoeveel is geluk waard? Wat is een gelukkig leven? Wat is de prijs van geluk? Wat is gelukkig zijn? Wanneer ben je gelukkig? Kan je dit vasthouden, of is het altijd maar van korte duur?

Als je succesvol bent, ben je dan gelukkig? Iemand kan succesvol zijn op zakelijk en financieel gebied, maar kan in de put zitten met emoties en relaties. Succes betekent dus niet altijd geluk, want als je veel geld hebt, ben je dan gelukkig? Geluk kan je niet kopen. Wat is de definitie van gelukkig zijn? Wat betekent gelukkig zijn voor jou? Altijd maar jagen naar meer en meer, en nooit genoeg hebben. Alsmaar meer willen, totdat je alles hebt en denkt en beseft: is dit het dan? Wat valt er nog meer te rapen? Moet ik nog meer hebben of moet er iets in en aan mijn leven veranderen?

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek