Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Twee knaken en een dakpan
Een verzameling humoristische verhalen

Auteur

Twan Lentjes

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Zeven jaar na het succes van zijn eerste verhalenbundel Springend hert met schoenpoets, verschijnt nu dan eindelijk het tweede boek van Twan Lentjes dat de titel draagt: Twee knaken en een dakpan. Nee, geen kinderboek, maar zoals de ondertitel het al aangeeft, een bonte verzameling van komische verhalen uit het alledaagse leven.Over de auteur

Twan Lentjes werd eenenvijftig jaar geleden geboren in Huissen, maar woont al bijna vijftien jaar met zijn vrouw en zonen in het pittoreske Doornenburg.

In het dagelijkse leven is hij werkzaam bij een firma dat zich bezighoudt met het ontwerpen van (afval)waterzuiveringen. Als groot liefhebber van humoristische verhalen (lekker ouwehoeren), heeft hij met dit boek wederom een poging gedaan om hiermee zijn bijdrage aan dit genre te leveren.

Productinformatie

ISBN
9789464506907 / 978-94-645-0690-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
01-07-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
210
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Nou… dat viel dus effe behoorlijk tegen! Na ongeveer een uur vechten tegen de vermoeidheid en kou, bleek er plotseling een sergeant pal achter me te staan. Vanuit het niets!
Ik had dit pas door toen hij in mijn oor schreeuwde: ‘Je stond niet op te letten hè, Lentjes?!’
Kut! Ik had die gozer echt niet zien of horen aankomen. Geen geritsel van blad, geen gekraak van een takje of iets dergelijks. Niets! Hij was ook nog eens perfect gecamoufleerd. Ik schrok me het leplazerus!

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek