Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Hond in school
De hond als onderwijsassistent

Auteur

Anke Rijpkema

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een hond in school. De hond als onderwijsassistent. Dat is best speciaal. Maar er komt heel wat bij kijken. Je maakt afspraken met de schoolleiding, het team en de leerlingen. Hoe hou je het voor je hond en jezelf werkbaar. Ga je de hond inzetten als leeshond of ga je ook educatieve activiteiten met de hond doen. Heel veel zaken waar je rekening mee moet houden. In dit boek geef ik voorbeelden van hoe het kan. Maar elke hond is anders en elke therapiehond begeleider is anders. Zie dit boek als een inspiratiebron en ga er zelf mee aan de slag.

Over de auteur

ANKE RIJPKEMA is opgegroeid met dieren om haar heen. Ze heeft creatieve therapie gestudeerd. Maar uiteindelijk is ze in het onderwijs terecht gekomen. Een aantal jaren geleden kwam de hond, Bumper in haar leven. Bij een bezoek op school merkte de directeur op: ”Wat een rustige hond, kan wel schoolhond worden”. Zo is dit avontuur begonnen. Anke is op zoek gegaan naar opleidingen om deze droom waar te maken. Samen met Bumper vormt ze nu een gecertificeerd team om als schoolhond en therapiehond begeleider te werken.

Productinformatie

ISBN
9789464507171 / 978-94-645-0717-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
08-07-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
98
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Op het moment dat Theo gaat zitten om te gaan lezen en Bumper naast hem neerploft, zegt Theo: “Heb ik eindelijk een lief vriendje bij me.”

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek