Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Envie
Het verlangen naar jezelf / balans in de keuken

Auteur

Ilse Vink

Uitvoering
Hardcover
Prijs
29 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het woord Envie staat voor verlangen of jaloezie. In dit geval staat het voor het verlangen naar jezelf. De ultieme versie waar jijzelf gelukkig mee bent. Een boek over de zoektocht naar reinheid, kracht, vrijheid en genot door middel van voeding, mindset en beweging. Dit is het persoonlijke verhaal van Ilse Vink, stylist en health coach. Na zelf de nodige problemen te hebben gehad met haar gezondheid, was een verandering in leefstijl noodzakelijk. Onbegrip, vraagtekens en frustratie zijn vervangen door begrip, duidelijkheid en rust. Speciale voeding of een gebruiksaanwijzing voor jouw lichaam hoeft geen belemmering te zijn. Ga op onderzoek uit en hopelijk kun je in dit boek herkenning of inspiratie vinden! Koken hoeft niet moeilijk te zijn of lang te duren. De kracht ligt erin om een manier te vinden die bij jezelf past, zodat je toch alles er uit kan halen wat jij nodig hebt. It’s all about balance baby!

Vakjurywinnaar
non-fictie
boek●goud 2022

Over de auteur

Envie, het verlangen naar jezelf. Een persoonlijk project waar alle recepten, vormgeving en styling door Ilse is opgezet. Door een gemis aan een creatieve uitlaatklep is dit uit de hand gelopen hobby project nu eindelijk tastbaar en bruikbaar voor iedereen. Met liefde & dankbaarheid geschreven vanuit de woonkamer en tijdens vele uren in koffietentjes met liters chai lattes en gemberthee!

Productinformatie

ISBN
9789464507713 / 978-94-645-0771-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
05-08-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Hardcover
Pagina's
136
Formaat
A4
Illustraties
Nee

Inkijk

Jarenlang heb ik onverklaarbare klachten gehad. Hoofdpijn, moeheid waardoor ik niet uit bed kon of na een feestje altijd ziek was, overgeven zonder reden en ga zo maar door. Dit was voor mij de aanleiding om mezelf te verdiepen in voeding. Nu ben ik behalve stylist ook gewichtsconsulent & sportcoach en probeer ik in beide gebieden een verschil te maken.

Na alle onderzoeken kwam ik erachter dat mijn lichaam niet weet hoe het voldoende energie bij moet maken. Als ik slaap, zit, of rust, maak ik geen nieuwe energie aan zoals vele anderen. Hierdoor loop ik negen van de tien keer op mijn reserves. Een ‘energielek’. Het overgeven kwam doordat mijn lichaam de spijsvertering had uitgeschakeld om energie te sparen. Nu ik weet wat ik hieraan kan doen, is het leefbaar en hopelijk ooit helemaal te herstellen.

Mijn zoektocht naar een diagnose of oplossing duurde jaren. Ook het herstel duurt lang of gaat nooit over. Ik denk dat er veel mensen zijn die met vergelijkbare onduidelijkheid rondlopen. Wie weet kan ik net een duwtje in de rug geven. Al is het één bruikbare tip waardoor jij minder pijn hebt of jezelf beter voelt, dan is mijn missie al geslaagd.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek