Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Prinses Freya

Auteur

Lily Potter

Uitvoering
Paperback
Prijs
15 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Dit verhaal is een sprookje en sprookjes bestaan niet. Het verhaal had net zo goed over de dochter van een zwerver kunnen gaan. De bedoeling van dit verhaal is; zorg goed voor je kind, laat het in haar waarde en probeer je kind niet te dwingen werk te gaan doen wat niet bij haar past. Laat je kind ook niet hobby’s of sporten beoefenen die jij leuk vindt, maar waar je kind helemaal niets aan vindt. Ook als zij andere keuzes maakt in haar leven dan jij voor haar in gedachte had. Neem je zoon of dochter serieus, hoe jong ze ook zijn. Vaak weet een kind al precies wat hij of zij ‘later’ wil worden. Zadel je kind niet op met je eigen frustraties en problemen. Het leven is zo al ingewikkeld genoeg. Zeker voor een jong kind dat moet leren om zich staande te houden in deze wereld en nog moet leren om voor zichzelf en anderen te zorgen. Ouders kunnen een voorbeeld zijn voor een kind. En als je kind een ander beroep kiest dan zijn vader of moeder, heb daar dan vrede mee. Ben je drukker met je werk dan met het zorgen voor je kinderen? Geen ‘tijd’ om samen leuke dingen te doen? Geen ‘tijd’ om je kind dingen uit te leggen of te leren? Hou van je kind zoals het is, zorg er goed voor en besteedt tijd aan je kind.

Over de auteur

De schrijfster van dit sprookje was al lang van plan om dit verhaal op te schrijven. Vorig jaar is zij begonnen met het uittypen van de tekst en het tekenen van de illustraties. Vanaf het moment dat zij kon schrijven, zette zij al verhalen op papier. Eenvoudigweg omdat zij dit leuk vindt om te doen. En zij hoopt dat andere mensen er blij van worden om haar verhaal te lezen.

Productinformatie

ISBN
9789464507720 / 978-94-645-0772-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
12-08-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
48
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Zodra Freya groter zou zijn mocht zij met haar vader mee op een buitenrit. Het leek haar ook geweldig om mee te gaan met een jachtpartij. Maar hier was zij nu nog veel te klein voor. Al vond zij dan zelf van niet. Maar ja, grote mensen, die wisten alles toch beter toendertijd.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek