Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

De late erfenis

Auteur

Rudy Baeten

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Rechercheur Julian D’Hautcourt had zich voorgesteld rust te vinden na zijn pensionering. Hij verzeilt echter in een situatie waarbij zijn speurderszin de spanning opzoekt en hij zich mengt in een ingewikkelde speurtocht naar de leden van de familie Meijer die elk in het bezit zijn van een sleutel die kan leiden tot het ontrafelen van een raadsel. Hij leert de wondermooie Mirca kennen met wie hij de zoektocht verder zet.

Over de auteur

Rudy Baeten (1957) genoot een artistieke opleiding aan de Brusselse kunstschool Sint-Lukas. Geïnspireerd door zijn omgeving uitte hij zijn creativiteit in de schilder- en beeldhouwkunst. Het surrealisme speelde hierbij een belangrijke rol en liep als een rode draad door zijn leven. Later kreeg hij de smaak te pakken om een boek te schrijven. Aangezien hij gedurende zijn loopbaan werkzaam was bij de politie, lag de keuze voor het schrijven van een roman met detectives, spionnen en misdaad voor de hand.

Productinformatie

ISBN
9789464507737 / 978-94-645-0773-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
29-07-2022
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
204
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

In de spiegel zag hij er niet anders uit dan anders. Het was een dag als een andere. Alles rondom hem was zoals het altijd was geweest. Hij wreef over zijn stoppelbaard en keek naar zijn spiegelbeeld alsof hij een antwoord verwachtte op de vraag of hij verder zou gaan met de zaak. Hij voelde twijfel en onrust. De voorbije nacht had hij zich een punthoofd gepiekerd. Uiteindelijk was hij in slaap gevallen maar schrok hij wakker uit een nachtmerrie toen iemand een pistool tegen zijn linkerslaap drukte. Vanaf dat moment deed hij geen oog meer dicht.

Hij liep van de badkamer terug naar de slaapkamer en opende het venster. Frisse lucht stroomde naar binnen. Over de weilanden drapeerde een mistgordijn dat langzaam verdween met de stijgende zon. Hij dacht na over wat Mirca hem had gezegd: “je bent met pensioen!”

Zich gedragen als een gepensioneerde was te saai, dat was oud worden, dacht hij, en wilde zichzelf geen twijfels aanpraten. Hij was een kei, maar geen kiezel.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek