Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het Lethe-programma
Ze ontdekten iets dat ze nooit hadden mogen weten. Nu is de jacht op hen geopend.

Auteur

Sergej Themen

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Hij wordt verdacht van de moord op Paulien, maar kan zich er helemaal niets van herinneren. Het aanwezige bewijs onderbouwt de verdenkingen, maar Justin weet zeker dat hij onschuldig is. Als men hem probeert te vermoorden, wordt hij gered door een onbekende vrouw die ook achterna wordt gezeten. Ze weet niet wie ze is, hoe ze heet of waar ze vandaan komt, maar er is iets dat ze wel weet: Justin heeft het niet gedaan. Samen gaan ze op onderzoek uit om de antwoorden te vinden op een aantal belangrijke vragen. Wie heeft Paulien vermoord? Waarom probeert men hen te vermoorden? Wat mag er niet aan het licht komen en op welke manier zijn zij daarbij betrokken?

Over de auteur

Na een lange tijd niet te hebben geschreven, bracht Sergej in 2020 de roman 'Als blikken konden doden' uit. Daarna besloot hij een andere stijl uit te proberen en dat resulteerde in de thriller 'Kristen' die in 2021 werd uitgebracht. Na een kleine pauze van een paar maanden, duurde het niet lang voordat het weer ging kriebelen en begon hij zijn nieuwe ideeën op te schrijven. Deze aantekeningen hebben geleid tot het derde boek: de actiethriller 'Het Lethe-programma'.

Productinformatie

ISBN
9789464507744 / 978-94-645-0774-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
29-07-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
176
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Een helse pijnscheut schoot door haar enkel en eigenlijk haar hele linkervoet, toen ze eindelijk weer op haar benen stond. Als er ooit een ongunstig moment was om haar enkel te verzwikken, dan was het wel nu. Knarsetandend strompelde ze verder. Ze moest het bos uit zien te komen. Het was uitermate belangrijk dat ze het huis naast het café zou weten te bereiken. Dat was haar verteld. Ze wist niet meer door wie en wanneer haar dat was verteld. Dat was ze vergeten, zoals ze de laatste tijd wel meer dingen begon te vergeten. Maar wat ze nog wel wist, was dat ze bij dat huis moest zijn om iets af te geven en dat het van levensbelang was. Ze had het bij zich. In haar broekzak. Ze wist dat ze eigenlijk moest blijven rennen. Ze wist het echt wel, maar ze kon niet meer. Ze kon simpelweg niet meer. Ze zakte iets door haar knieën, legde vervolgens haar handen op diezelfde knieën, kromde haar rug en boog haar hoofd iets naar beneden. Een paar seconden lang bleef ze in die houding staan, hijgend en onderwijl happend naar zuurstof. ‘Can Tess come out to play?’ hoorde ze die sadist roepen, op exact diezelfde ziekelijke, speelse wijze die ze daarnet ook gehanteerd had. Enkel aan de toon van haar stem kon Tess al horen dat er een hoop leedvermaak in het spel was. Ze móest verder. Ze had geen keuze. Als zij haar zouden vinden, was het game over. Ze keek achter zich en hoorde weliswaar geritsel van bladeren, maar ze zag niemand. Nog een paar meter. Nog een paar meter en dan zou ze het bos alweer verlaten. Dan was ze nog maar enkele minuten verwijderd van het huis naast het café. ‘Waar is ze?’ hoorde ze de zware stem vragen. Achter de bomen en het struikgewas scheen het licht van hun zaklantaarns. Ondanks dat ze verging van de pijn, besloot ze het tempo wat te verhogen, althans voor zover haar dat lukte. Eindelijk bereikte ze dan de rand van het dorp.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door SVERHULST op 16-08-2022
wat een geweldig boek. Vanaf de eerste bladzijde zat ik er helemaal in, spannend en meeslepend. Het was lastig om hem even weg te leggen om te gaan eten.
Echt een aanradertje