Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het Duistere Bos

Auteur

Thea de Negro

Uitvoering
Paperback
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Het was donker en koud. De nevel hing laag bij de grond. Het rook naar rottend hout en blad. Tim was moe heel moe. Hij had al uren gelopen en had geen idee meer waar hij liep. Ergens liggen kon hij niet, alles was nat, veel zon kwam er niet in dit duistere bos. Als Tim van zijn oma een schatkaart krijgt gaat hij op zoek naar de schat, maar zo gemakkelijk gaat dat nog niet.

Over de auteur

Thea de Negro is geboren op 25 maart 1949 te Batavia (Indonesië). In 1950 is Thea met haar ouders en broer aangekomen met de boot in Nederland en na veel verhuizingen sinds 2021 in Zuidwolde (Dr.) gesetteld. Ze is getrouwd met Johan, heeft drie kinderen en zes kleinkinderen. Waarvan één, ook genaamd Tim, de hoofdrol speelt in Het Duistere Bos. Na haar pensioen is ze begonnen met schrijven en dat heeft geresulteerd in dit kinderboek.

Productinformatie

ISBN
9789464507805 / 978-94-645-0780-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
29-07-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
72
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Het was donker en koud. De nevel hing laag bij de grond. Het rook naar rottend hout en blad. Tim was moe heel moe. Hij had al uren gelopen en had geen idee meer waar hij liep. Ergens liggen kon hij niet, alles was nat, veel zon kwam er niet in dit duistere bos.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek