Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Aquarius Tijdperk: eindtijd of begintijd?

Auteur

Monique Kieftenburg

Uitvoering
Paperback
Genre
Prijs
22 ,50

Samenvatting

In 2018 schreef ik mijn eerste versie van dit boek. Hierin werd geschreven over de ophanden zijnde bewustzijnsverandering die de mens tijdens het aquariustijdperk kan gaan maken. Het aquariustijdperk dat op 21 december 2012 is aangevangen. Alles is frequentie en tijdens dit tijdperk gaat de aarde in trilling (hertz) omhoog, doordat er via de centrale zon grote hoeveelheden lichtenergie de aarde kunnen bereiken. Dit gebeurt eens in de 25.000 jaar door een bepaalde stand van de planeten. Onze hersengolven en cellen gaan hierdoor ook in trilling omhoog, want deze worden ook gemeten in hertz. Er zijn bepaalde partijen die deze bewustzijnsverandering niet willen. Zij willen ons ervan weerhouden te kunnen profiteren van deze golven lichtenergie. Hoe wilden zij dit bereiken? In ieder geval door ons als mens in een lage trilling te houden. Het hoe en waarom wordt in dit boek uiteengezet, de komst van corona (Covid-19) was hierin een sleutelgebeurtenis. Het boek diende daarom te worden herschreven.

Over de auteur

Monique Kieftenburg (1968), in het dagelijks leven parttime werkzaam als juridisch secretaresse. Zij schreef eerder: Het handboek voor de midlife crisis (2016), alsmede Van scepticus tot spiritueel ontwaken (2017) en een eerdere versie van Aquarius tijdperk: eindtijd of begintijd (2018). Haar inspiratie haalt zij uit eigen ervaringen.

Productinformatie

ISBN
9789464509267 / 978-94-645-0926-7
Verschijning
23-06-2022
Taal
Nederlands

Genre

Uitvoering
Paperback
Pagina's
526
Formaat
17 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

In dit boek wordt u aan de hand van een zeer persoonlijk levensverhaal meegenomen in de wereld van spiritueel ontwaken, het aquariustijdperk en de grote veranderingen die dit tijdperk met zich mee zal gaan brengen. Het zal voor verschuivingen gaan zorgen op het gebied van politiek, wetenschap, gezondheid en religie. Het aquariustijdperk dat op 21 december 2012 is aangevangen en die kan zorgen voor een bewustzijnsverandering bij de mens d.m.v. een kruinactivatie. In dit tijdperk kunnen via de centrale zon grote hoeveelheden lichtenergie de aarde bereiken. Alles is frequentie en hierdoor gaat de aarde in trilling (hertz) omhoog. Onze hersengolven en cellen gaan hierdoor ook in trilling omhoog, want deze worden ook gemeten in hertz. Dit gebeurt eens in de 25.000 jaar door een bepaalde stand van de planeten. Er zijn bepaalde partijen die deze bewustzijnsverandering niet willen. Zij willen ons ervan weerhouden te kunnen profiteren van deze golven lichtenergie. Hoe wilden zij dit bereiken? In ieder geval door ons als mens in een lage trilling te houden. Het hoe en waarom wordt in dit boek uiteengezet, de komst van corona (Covid-19) was hierin een sleutelgebeurtenis. Corona betekent namelijk ook kroon (kruin) en plasmaring om de zon. Als je weet dat elk virus gepatenteerd is, wat zoveel betekent dat het door mensenhanden gemaakt is, is er geen sprake van toeval dat dit virus juist in deze periode wereldwijd om zich heen greep. Dit alles loopt samen met het Boek van Openbaringen uit de Bijbel.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek