Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Een hoofd vol

Auteur

Lenn Wehrmeijer

Uitvoering
Paperback
Prijs
18 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een dichtbundel over het leven met een hoofd dat bijna altijd vol zit. In dit boek staan gedichten over de stemmen in mijn hoofd. Over mijn autisme. Over mijn gedachten. Over rouw. Over mijn angsten, pijn en verdriet. Maar ook over hoop.
Hoop op betere tijden. De gedichten in dit boek heb ik geschreven in een bepaalde periode in mijn leven waarin het niet goed met mij ging en ik opgenomen was. Schrijven is mijn uitlaatklep. Ik hoop dat mensen die dit lezen zich herkennen in mijn woorden. Dat ze weten dat het oké is om je soms even minder te voelen. En dat je er niet alleen voor staat.
Het komt goed.

Over de auteur

Lenn Wehrmeijer (2002) schrijft al sinds jonge leeftijd gedichten over zijn hoofd dat bijna altijd vol zit. Door zijn autisme en het gevoel dat hij in het verkeerde lichaam geboren is, zijn heel veel dagelijkse dingen een grote uitdaging voor hem. Iedere dag is opnieuw een strijd. Door te schrijven raakt zijn hoofd een beetje leger. Zijn gedichten zijn geschreven in moeilijke tijden, maar de hoop is hij nooit verloren. In deze dichtbundel krijg je een kijkje in zijn hoofd. En hiermee komt zijn droom om ooit een boek te schrijven uit!

Productinformatie

ISBN
9789464680249 / 978-94-646-8024-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
26-08-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
104
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Van streek Mijn hoofd is vol Spanning, angst, gedachten, gevoelens en verdriet Ik zou het willen delen Maar toch doe ik dat niet Het moet goed gaan Is wat ik mezelf steeds zeg Maar het is de lat Die ik dan Elke keer te hoog leg Mijn hoofd is vol Hij wil niet leeg En dat maakt me van streek

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek