Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Milla op zoek naar wonderkruid

Auteur

Marc Rensen

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,7 / 5 (3 reviews )
Prijs
19 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Milla uit Worald wordt door haar ouders gevraagd op zoek te gaan naar een bijzonder kruid. Het zal haar zieke moeder een stuk beter kunnen maken. Het kruid groeit alleen in het Kallandgebergte waar Milla’s tante Marbel woont. Milla moet echter helemaal alleen Kalland doorkruisen, via de ondertreinen. Wanneer haar reis anders verloopt dan de bedoeling is, krijgt Milla meer avontuur dan ze ooit had kunnen denken.

Over de auteur

MARC RENSEN (1978, Bemmel) is zo lang hij zich kan herinneren creatief en fantasierijk geweest. Toen hij na vijftien jaar in de dagbesteding voor ouderen besloot het roer om te gooien door als steward in de lucht te gaan werken, kwam zijn creativiteit tot andere uiting: met zijn nichtje Roos in zijn achterhoofd en geïnspireerd door de vele bestemmingen van zijn werk werd Milla op zoek naar Wonderkruid het resultaat van zijn langgekoesterde wens een boek te schrijven.

Productinformatie

ISBN
9789464680409 / 978-94-646-8040-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
02-09-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
136
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Milla schrikt. Ze wil wat zeggen, maar Sutan onderbreekt haar. “We worden gevolgd, de Dunkels zijn hier. Er is maar één ding wat ze willen.” Milla kijkt naar de koker en daarna om zich heen. Er lopen veel mensen om hen heen.
Sutan schudt aan Milla om haar aandacht te pakken en zegt: “Luister goed. Ren terug naar Anz, daar ben je veilig. En de plat-tegrond ook.” Sutan drukt de koker nog eens tegen Milla aan.
Ze pakt de koker met beide handen vast. Sutan gaat rechtop staan en kijkt voorzichtig de verte in. Hij schrikt en gaat weer bij Milla op zijn hurken zitten. “Aan mij alleen hebben ze niets. Ze willen de plattegrond! Ren nu zo snel als je kunt terug naar Anz. Ga nu!” Sutan duwt Milla van zich af.
Milla twijfelt even, maar draait zich dan om. Ze begint zich door de menigte te bewegen. Ze weet niet waar ze naartoe moet. Ze loopt snel.
Als ze wat verderop is, stopt ze. Milla kijkt achterom en schrikt. Ze herkent de lange zwarte jas en de hoed in de verte. De Dunkels hebben Sutan te pakken. Ze ziet een man Sutan bij zijn kraag grijpen. Hij vraagt iets aan hem. Sutan kijkt even kort naar Milla. Nu kijkt ook de Dunkel haar richting op. Milla schrikt van zijn blik.
Ze draait zich snel om en begint te rennen. Ze probeert de-zelfde weg terug te rennen, maar ze herkent niets. Het eerste wat ze moet doen is door het park. Milla kan niet veel zien, het is erg druk. Ze klemt de koker tegen zich aan. Ze blijft lopen. Komt er dan nooit een einde aan deze markt?

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Angelique op 23-09-2022
Super fantasierijk geschreven passend naar de leeftijd. Niet te lange ingewikkelde zinnen en heel spannend! Aanrader hoor.
door S.H.M. de Kort op 24-11-2022
Wat een leuk, spannend boek en wat een fantasie!
door Rosa op 28-09-2023
Het is wel eng ik was bij een stukje en ik moest automatisch huilen.