Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Woorden worden plaatjes
"Derop of Deronder"

Auteur

Merel Janssen

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Woorden worden plaatjes is een dichtbundel om je gedachtes bij uit te zetten en die van een ander in te kruipen. Je wordt meegezogen in de wereld van een zoekend ik-personage, die tijdens de reis tegen thematiek zoals eenzaamheid, slapeloosheid en depressiviteit aanloopt. Deze thema’s worden door het samenspel van humor, beeldspraak en krachtige illustraties in een geheel nieuw daglicht gezet. Een bundel om je vingers bij af te likken!

Over de auteur

Merel Janssen (2001) is een student creatieve therapie, die met deze bundel haar debuut maakt als dichter en illustrator. Haar werk is speels, verassend, fantasierijk, humoristisch en opent daarbij een deur vol verassingen. Aankomend jaar begint zij aan de studie Fine art aan de St Joost in Den Bosch om haar creativiteit verder te ontdekken.

Productinformatie

ISBN
9789464680782 / 978-94-646-8078-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-09-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
48
Formaat
12,5 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Lettersoep Woorden schreeuwen onder mijn schedel kots mezelf uit boven mijn wc-bril Weet ik veel Woorden worden letters alleenstaand en nietszeggend een brei gevuld met codes ligt als een hoopje op de bodem Wat vredig al mijn gedachtes op vakantie totdat ik ze wanhopig aan de rand zie koffers gepakt om terug te komen weer rustig in mijn hoofd komen wonen

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek