Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Gedachtenbundel
Door een open denker die dicht

Auteur

Suze Voogt

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Ondanks dat neurodiversiteit bij iedereen anders tot uiting komt, zijn er een hoop gedichten in gedachtenbundel herkenbaar. Zware thema’s zoals rouw, liefdesverdriet en je anders voelen, worden op een luchtige manier bespreekbaar gemaakt. Hier draagt onder andere haar kundige taalspel aan bij. Door middel van woordspelingen weet zij bij rauwe emoties toch een beeld op te roepen bij de lezer. Ook dit draagt bij aan de herkenbaarheid van haar gedichten, waardoor haar bundel bij elke lezer, neurotypisch of -divers, indruk zal maken.

Over de auteur

Suze Voogt (2001) voltooide in Juli 2022 de opleiding Mediavormgeving. (MBO) Sindsdien werkt zij als zelfstandig illustrator. Tekenen, het liefst in kleurpotlood, is haar passie. Daarnaast schildert ze en schrijft zij gedichten. Gedachtenbundel is haar eerste boek.

Productinformatie

ISBN
9789464680904 / 978-94-646-8090-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
23-09-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
52
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Scherven brengen geluk ik ren ik ren harder dan ooit weg van mijn eigen geluk dus laat ik mij als porselein bakken in een mal immers kan ik niet nog eens breken zet mij in de servieskast laat mij liggen voor de sier tot het volgende feest word gevierd dan word ik opgepakt en glip ik uit je handen je hoort het al ik zal nooit zachtjes landen

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Ariane op 14-10-2022
Mooi, zorgvuldig samengesteld boekje met verrassende gedichten. Een aanrader!!
door Jos op 04-10-2022
Mooi boekje met gedichten om in de klas voor te lezen.
door Roos op 30-09-2022
Suze Voogt neemt je mee in een voor ieder herkenbare gedachten spinsel. Over alledaagse dingen die het leven met zich mee brengt. Suze weet op een treffende manier taal in te zetten om je als lezer mee te nemen met haar en daarmee je eigen overdenkingen. Een heerlijk, makkelijk leesbaar boekje en toegankelijk voor iedereen. Leuk Sinterklaas en of kerstgeschenk!