Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Bericht vanuit mijn hart
Zoektocht in het dagelijks leven met autisme

Auteur

Myrthe Kamerbeek - samengesteld door Miranda Kamerbeek

Uitvoering
Paperback
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Gedichten en tekeningen vol liefde en tegenstrijdigheden. Vanuit haar hart laat Myrthe zien wat ze vindt, wat ze voelt en hoe ze tegen de wereld aankijkt. Een wereld die vaak zo moeilijk voor haar was. Ze gunt de lezer ook een blik naar binnen. Zo ervaren we haar bijzondere liefde voor dieren en dierbaren maar ook de intense strijd die ze voerde. De steun die ze ervoer in het geloof deelt ze met ons evenals tal van adviezen en goede raad. Tegelijkertijd zien we ook haar worsteling in het dagelijks leven. En toch... bleef ze kleine beetjes liefde uitdelen, aan u, aan jou, aan velen.

Over de auteur

Een kort leven vol liefde en tegenstrijdigheden. Talentvol maar ook met grote uitdagingen. Haar liefde voor dieren en natuur waren Myrthe tot steun evenals saxofoon spelen en luisteren naar muziek. Ze was creatief; in woord en beeld schetste ze haar kijk op de wereld. Een wereld die ze op heel eigen wijze beleefde. Hoe ze zich voelde en wat ze dacht, vertelde ze in haar gedichten. Haar wens was deze gedichten in boekvorm uit te geven. De gedichten en illustraties zijn verzameld en geselecteerd door haar moeder, Miranda, zodat Myrthes wens alsnog in vervulling gaat. Myrthe was een steun voor anderen: toen en ook nu nog, via haar gedichten.

Productinformatie

ISBN
9789464681185 / 978-94-646-8118-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-09-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
120
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Mijn hoofd is vol Mijn hoofd is vol, van zo veel dingen Mijn hoofd is vol, van dit en dat Mijn hoofd is vol, van liedjes zingen Mijn hoofd is vol, van alles wat Mijn hoofd is leeg, zo zonder dingen Mijn hoofd is leeg, een raar gevoel Mijn hoofd is leeg, geen liedjes zingen Mijn hoofd is leeg, en zonder doel Mijn hoofd is vol, tot het niet meer rekte Mijn hoofd is vol, tot over de streep Mijn hoofd is vol, van alle gekte Mijn hoofd is vol, niet meer in de greep Mijn hoofd is moe, ik weet niets meer Mijn hoofd is moe, ik kan niets doen Mijn hoofd is moe, en hij doet zeer Mijn hoofd is moe, een piekerkampioen Mijn hoofd is vol, van veel gedachten Mijn hoofd is vol, van veel gevoel Mijn hoofd is vol, van veel verwachten Mijn hoofd is vol, van een heleboel

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek