Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Weet jij wat respect is?
Lees de versjes, beantwoord de vragen en kijk maar wat je ontdekt!

Auteur

Joan Tarenskeen

Uitvoering
Paperback
Prijs
16 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Respect hebben en krijgen is belangrijk voor iedereen. Dit begint al van kleins af aan maar niet ieder kind weet wat respect is of kan daar naar handelen. In dit boekje wordt op speelse wijze aan kinderen uitgelegd wat respect is en waar je dit aan kan zien in het dagelijks leven, op school en in de natuur. Door de toegevoegde vragen te beantwoorden, wordt het kind gestimuleerd zelf mee te denken. Wat is respect? Waarom is er respect? Beantwoord de vragen en kijk maar wat je ontdekt!

Over de auteur

Joan Tarenskeen heeft haar carrière gewijd aan het helpen van kinderen. Naast de opvoeding van haar twee zoons, startte ze een kinderopvang in Den Haag. De laatste twintig jaar is ze werkzaam als lerarenondersteuner in het basisonderwijs. Vlak voor haar pensioen wil ze deze kinderen nog iets waardevols meegeven. In de vorm van dit boekje hoopt ze bij te kunnen dragen aan een fijne toekomst voor vele kinderen.

Productinformatie

ISBN
9789464681345 / 978-94-646-8134-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
07-10-2022
Taal
Nederlands

Kwalificaties
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 6 jaar

Uitvoering
Paperback
Pagina's
44
Formaat
17 x 17 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Iedereen is anders. Is je huid blank, bruin of donker? Heb je zwart, bruin, rood of blond haar? Draag je een doek, bril of een beugel? Ga goed om met elkaar. Dan heb je RESPECT voor hem én voor haar. Praat je niet hetzelfde? Denk je niet hetzelfde? Eet je niet hetzelfde? Ga goed om met elkaar. Dan heb je RESPECT voor hem én voor haar. * Kun je zelf een voorbeeld geven van iemand die anders is of anders praat? Hoe ga je hiermee om?

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek