Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Diversjes 2
Er was nog een achterkant

Auteur

Lianne Kleinjan

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
19 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België)

Samenvatting

Met de titel ‘Er was nog een achterkant’, sluit deze tweede dichtbundel van Lianne Kleinjan (29) perfect aan op de eerste. Gedichten met aandacht geschreven, waarna je kritisch blijft nadenken over de dunne lijn tussen het kwellen en het liefhebben, tussen humor en diepte. Ontroerend, ontspannend, prikkelend, geen woord te veel: in dit boek nemen de odes je opnieuw mee op pad langs metaforen en woordspelingen, die een levendig beeld schetsen van diverse gebeurtenissen en onderwerpen.

Over de auteur

Lianne Kleinjan (1993) is geboren en getogen in Breda en studeerde illustratie aan de kunstacademie. Hier ontdekte ze dat woorden haar toch meer deden dan beelden en kwam haar passie voor schrijven echt naar boven. Echter zie je in deze bundel nog wel de sporen van die studie terug, in de vorm van illustraties. Spelen met taal is iets wat Lianne van kleins af aan graag doet. Die liefde voor taal in combinatie met humor, heeft zich inmiddels geuit in twee veelzijdige dichtbundels.

Productinformatie

ISBN
9789464681505 / 978-94-646-8150-5
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-10-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
120
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Herfst in New York De straten bezaaid met regen en blad, onder de lange regenjas, schoenen glanzend nat. De bomen schudden de zomer van zich af, het licht dat langer wacht en aan de dag iets minder gaf. Mijn blik naar boven, torenhoog aanschouwend, proef ik herfst in New York, de druppels nog wantrouwend. Een ode aan een random herfstfoto op Twitter

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Carolina op 27-10-2022
Wat een heerlijke bundel gedichten, Weer heel divers, de ene keer wat meer diepgang, de andere keer een kritische noot naar de maatschappij en ook veel humor. Met plezier aan het lezen. Tip: wanneer je hem wil laten signeren, 12 november in Breda bij Boekhandel van Kemenade/Libris een signeer borrel.