Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het Mysterie van de dode vissen

Auteur

Jenke Goffa

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

In de 23ste eeuw waar wapens, politie en oorlogen niet meer bestaan noch nodig zijn en waar deze nieuwe wereld als een geweldige utopie klinkt, blijkt toch niet alles soepel te verlopen. Een stroomuitval in het BSC-labo in Boston brengt verwarring, spanning en paniek. Hoe kan zoiets gebeuren? Is het een falen? Of is er kwaad opzet? Door wie, waarom en hoe is het dan gebeurd?

Over de auteur

Jenke Goffa is geboren in Schoten en woont deels in Wilrijk en deels in de Franse Pyreneeën. Maar ze ziet zichzelf als een wereldburger. Ze heeft veel gereisd en veel ervaringen opgedaan. Zij woonde in Zweden, in de Verenigde Staten en in Frankrijk. Ze heeft drie prachtige kinderen, lieve schoonkinderen en een schat aan zes kleinkinderen. Ze schrijft verhalen voor en over haar kleinkinderen. Dit verhaal is tot stand gekomen door het meedenken over groene energie en het verlangen naar wereldvrede.

Productinformatie

ISBN
9789464681581 / 978-94-646-8158-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
14-10-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
194
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Ze was helemaal verward. Had ze hem nu toch verkeerd ingeschat? Ze volgde de rode lijn en inderdaad, daar kende de robot haar naam. Ze mocht plaatsnemen in de brede fauteuil en kreeg weer een heerlijk drankje. Daarna viel ze in slaap. Ze droomde van Cadrein. Ze zaten samen op de berg te genieten van het mooie vergezicht en de groene natuur rondom hen. Ze bekeken de vogeltjes die hun kruimels kwamen eten. Ze lachten beiden en vielen in elkaars armen. Ze zoenden zacht. Ze voelde zich zo zalig in zijn armen en dronken van de liefde rolden ze beiden van de berg en kwamen met een harde bons beneden aan. Melinda schrok wakker. Ze lag tussen brokstukken. Haar voet zat gekneld en ze voelde een ontzettende pijn in haar rug. Dan begon haar hoofd te bonzen. Ze probeerde met haar hand haar pijnlijke hoofd te betasten, maar haar arm wilde niet mee. Ze zag bloed stromen over haar witte bloes. Toen kwam ze tot de vaststelling dat het toestel was neergestort. Ze krijste zo luid ze kon: “Help, is daar iemand om mij te helpen, alstublieft!” Niemand antwoordde, ook geen enkele robot. Haar celfoon, waar was die? Ze was zeker dat ze die in haar broekzak had gestoken. Ze probeerde met haar andere arm naar haar zak te reiken. Alles was pijnlijk. Ze vond niets. Ze probeerde haar voet los te krijgen, maar toen verloor ze haar bewustzijn.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Jef Boudry op 30-10-2022
Als enkel HUMO lezer was ik volle moed begonnen in het boek van Jenke Goffa: "Het Mysterie van de dode vissen". Het verhaal had mij onmiddellijk te pakken. Zeer mooi en spannend opgebouwde hoofdstukken. Schitterend tot het einde. Duidelijk dat jij verlangt naar een wereld zonder oorlog en alle miserie die er mee samenhangt. Dikke proficiat ! Zéker blijven schrijven !