Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Open Vensters
Zoekend geloven in een wereld van relaties

Auteur

Tonnis Buurma

Uitvoering
Paperback
Prijs
27 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een bezinnings- inspiratieboek met bespiegelingen, overwegingen, gedachten, mijmeringen, dromen, verhalen, gedichten, schilderijen, tekeningen, etsen, gravures en foto’s.

Het schilderij van het kerkelijk interieur op de cover van dit boek is een metafoor voor een denkbeeldig innerlijk geloofshuis van een zoekende gelovige. Door de vensters te openen wil hij zich niet opsluiten achter een dikke geloofsmuur met toegesloten vensters. Hij wil zich niet verschuilen achter allerlei vaste waarheden, gewoonten en rituelen, maar vanuit de inspirerende kracht van Gods Geest opstaan en in beweging komen om de vensters te openen van zijn geloofshuis. Hierdoor krijgt hij alle ruimte en gelegenheid in een wereld van relaties te zoeken naar verheldering van zijn levensbron, naar zijn motivatie en inspiratie, naar zijn creativiteit, naar zijn emoties, naar zijn kwetsbaarheid en empathie.

Over de auteur

Tonnis Buurma is geboren in Winsum (Gr) in 1954. Hij is afgestudeerd aan de Theologische Faculteit van de Rijksuniversiteit Groningen. Als pastor, predikant en theoloog heeft hij gewerkt in diverse protestantse en oecumenische gemeenten, zowel in een stad als in verschillende dorpen. In zijn werk vindt hij de luisterende ontmoeting met mensen waardevol. Hij vindt het verrijkend om samen met anderen in de ontmoeting antwoorden te zoeken op de vele geloofs-en levensvragen die er in deze tijd zijn.

Productinformatie

ISBN
9789464681840 / 978-94-646-8184-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
27-10-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
224
Formaat
A4
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 9
Inkijk pagina 10
Inkijk pagina 11

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek