Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Vechters van de Nacht
Beschermers van de onwetenden

Auteur

E'Tyshra Vugts

Uitvoering
Paperback
Prijs
23 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

Dit is de wereld die bijna geen enkel mens te zien krijgt. De mensen die het wel te zien krijgen, krijgen de verantwoordelijkheid om de onwetenden te beschermen. Poorten, dimensies, wachters. De wereld waarvan Velona nooit gedacht had dat deze zou bestaan. Als ze in Oostenrijk beland, raakt ze verstrikt in een gevecht. Haar leven slaat compleet over de kop. Zal ze dicht bij haar afkomst kunnen blijven, ondanks alle geheimen? Of zal ze aan de nieuwe realiteit wennen? Weet ze te overleven in deze geheime organisatie? Vriendschappen worden op de proef gesteld. Is hun band sterk genoeg om stand te houden? Maar het belangrijkste... Kan ze het koningschap overtuigen van haar voortgang? Ga met Velona mee op avontuur in deze onbekende, magische wereld.

Over de auteur

E'Tyshra Vugts (2001), woont samen met haar ouders, zus en twee franse bulldogs in Eindhoven. Als net afgestudeerd student, werkt zij nu fulltime als Theatertechnicus. Als jong meisje hield ze al enorm van fantasy verhalen. Het fantaseren over andere werelden is een van de dingen die haar alle dagen bezig weet te houden. Zo hebben de verhalen van Harry Potter op jonge leeftijd haar hart al weten te veroveren. Naast de enorme collectie aan allerlei boeken die ze al heeft gespaard, is Harry Potter uitgegroeid tot een grote verzameling aan replica's. Mede dankzij meerdere boeken series is ze op vroege leeftijd al begonnen met schrijven. Op twintigjarige leeftijd heeft ze besloten om toch maar eens een manuscript op te sturen, met succes!

Productinformatie

ISBN
9789464681871 / 978-94-646-8187-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
28-10-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
322
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Haar hartslag versnelt als ze ziet dat de aandacht van het beest naar haar verplaatst is. Ze kijkt door het veld heen en ziet als enige mogelijkheid om in tegengestelde richting naar het beest toe te rennen, in de hoop dat hij over haar heen vliegt. Ze zet zich schrap in het zand en begint te rennen. Het moment dat de middelste kop zijn kaken opendoet om naar haar uit te halen, duwt ze haar voeten voor zich uit. Ze schuift door het zand tussen de poten van het beest door. Ze kijkt omhoog en ziet de borstkas van het beest over haar heen razen. Ze belandt onder zijn staart. Woest wil het beest met zijn staart slaan maar mist als ze net op tijd aan de kant rolt. Harde blaffen zijn te horen en Velona kijkt op. Ze zit verstijfd op haar knieën. Het beest draait om en wil opnieuw op haar afkomen. Het moment dat hij alle drie de koppen verdeeld en op haar afstapt zet ze haar armen over haar gezicht ter bescherming. Ze is er geweest.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek