Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Déjàvu
Rosa 1889

Auteur

Mathieu Broens

Uitvoering
Paperback
Genre
Romans
Prijs
21 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Doniël is psycholoog, hij woont in Amsterdam, maar voelt zich niet thuis in Nederland. Hij besluit op vakantie te gaan in de oude Ardèche van Frankrijk. Daar krijgt hij een déjà vu. Zijn gevoel zegt dat hij eerder in deze streek is geweest. Er volgt een spannende zoektocht naar zijn verleden!

Over de auteur

Mathieu Broens is getrouwd, vader van drie kinderen. Gepensioneerd docent aan de Fontys Hogescholen. Op dit moment runt hij een praktijk, waar Mental Coaching een van zijn specialismen is. Zijn inspiratie voor het schrijven put hij uit boeken van psycholoog Richard Bach. Voorheen verschenen nog zes boeken van hem. Zijn laatste boek ‘Bevlogen’ verraadt de liefde voor zijn passie ‘vliegen’.

Productinformatie

ISBN
9789464682106 / 978-94-646-8210-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
04-11-2022
Taal
Nederlands

Genre
Romans

Uitvoering
Paperback
Pagina's
190
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Een lichte rilling liep over zijn rug, de haren op zijn armen stonden recht overeind. Een raar, opgewonden gevoel kreeg Doniël bij het bezichtigen van de kerkers. De cellen waren gedecoreerd met vage muurschilderingen. Gemaakt door de destijds aanwezige gevangenen. “Hier ben ik eerder geweest!”

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek

Ook van deze auteur

Voorkant cover

ZOG

Mathieu broens

Zachtjes gleden we met de wielen van de Cessna door de wolken. Zo voelde het zacht, maar we hadden een enorme snelheid. Het geronk van de motor was hoorbaar in onze headsets. Ik vloog, ik was bang, maar ook heimelijk gelukkig. Al die dimensies om ons heen. Ik had het stuur niet meer in eigen handen! De horizon driehonderdzestig graden om ons heen, gaf de indicatie dat we het vliegtuig in balans hadden. Rechtvaardig vlogen! Met bedekte oren spraken we de vliegtaal op hoog niveau. Roger! De landing wordt ingezet, nog vijfhonderd voet te gaan, met de neus van het vliegtuig gericht op de witte drempel. Een afgetrimd ingezet glijpad leidde ons naar de drempel van de landingsbaan. De zijkanten van onze ogen tastten de horizon af, er volgde een klik. Ineens zaten we weer ergens in, geen horizon meer! Weer gevangen in een omgeving met obstakels, gebouwen en drukte. De ruimte van de horizon die ons vrijheid gaf is verdwenen. De vrijheid lag daar boven. Het aardse evenwicht herstelde zich; nog beduusd door het onwerkelijk gevoel van ultieme vrijheid. De obstakels waar we allemaal mee moeten leven liepen we schoorvoetend tegemoet. Ik sloot de deur van de hangaar, ik was het vliegtuig kwijt; de reuk van benzine, olie en leer. Uit het oog, maar niet meer uit het hart. Fuera de la vista, pero no desde el corazón
18,99
Voorkant cover

De Fuutlaan

Mathieu Broens

Het boek De Fuutlaan is gebaseerd op ervaringen en herinneringen uit het verre verleden, enigszins geromantiseerd met gezochte waarheden. Het gevoel herbergt zich in de geborgen tijd. Gedachten en gevoelens vullen elkaar aan, maken het verleden tot een geheel, compact met vaste waarheden, flitsen uit het verre verleden. Iedereen heeft een geborgen tijd, waar alles van je leven ligt opgeslagen. Die geborgen tijd moet je koesteren, het is een waardevolle schat van mooie levenservaringen, maar ook een van gigantische dieptes.
17,99
Voorkant cover

Niet Door Doen Mathieu Broens

Mathieu Broens

Hopelijk heeft dit boek een beetje bijgedragen bij het begrijpen van het niet door doen. Het is een zeer complex probleem, het woord faalangst is misschien een te sterke algemene term voor onze turnsport, maar komt zeker individueel erg vaak voor bij een turnster. Het vertrouwen is aan ons als begeleiders, er van uit gaand dat wij de beperkte factor zijn, dat de turnster altijd centraal moet staan, en dat er vele wegen naar Rome leiden. Deze achtergrondgedachte moet ons als begeleiders, ouders de tijd geven, tijd voor duurzame ontwikkeling, en tijd voor het onvoorwaardelijke vertrouwen, en respect, niet alleen voor degene die het uitvoert maar zeker ook voor degene die het mag en moeten begeleiden. Immers ontwikkelen doe je samen, alleen kan je niet door doen.
19,50
Voorkant cover

Bevlogen...

Mathieu Broens

Het boek Bevlogen is gebaseerd op vliegervaringen, herinneringen, verhalen uit het heden maar ook van het toekomstige verleden, zo snel vliegt de tijd. Enigszins geromantiseerd met gezochte waarheden. Het gevoel, de ervaringen herbergen zich in de geborgen tijd. Gedachten en gevoelens vullen elkaar aan, maken het verleden en de toekomst tot een geheel, compact met vaste waarheden, flitsen uit het verre verleden, wensen voor de toekomst.

18,99
Voorkant cover

Stille verslaving Tjum, net te laat, lieve loser!

Mathieu Broens

Het boek Tjum is eigenlijk ontstaan door mijn “zucht” om over verslaving te schrijven. Dit, omdat velen onder ons in hun directe omgeving met een vorm van verslaving te maken hebben (of hebben gehad). Zij denken waarschijnlijk dat ze de enigen zijn die hier mee te maken krijgen. Hun kind, vriend of zijzelf raken verslaafd.
19,50