Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Bliksemstalker
De Ring van Seth

Auteur

Viktor R.P. Schillewaert

Uitvoering
Paperback
Prijs
23 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

Wanneer de gameverslaafde Sam Clayrust in Brugge getroffen wordt door de bliksem, lijkt hij dit incident miraculeus te overleven. Geleidelijk ontwikkelt hij de gave om stormen op te roepen en meerdere soorten bliksem uit zijn handen af te vuren. Speelt de ring die hij kreeg van zijn nieuwe vriendin soms ook een rol bij dit krachtige wapen? Sam raakt verwikkeld in een spannend avontuur waarin zijn liefde voor Elin en het dapper en onzelfzuchtig redden van de wereld voor boosaardige machten uit het oude Egypte centraal staan.

Over de auteur

Bliksemstalker is de debuutroman van Viktor Schillewaert.
Viktor is geboren en getogen in Brugge, heeft een voorliefde voor het fotograferen en filmen van bliksem. De wereld van stormen, bliksem en donder, inspireerde hem bij het schrijven van dit boek.
Ook de cultuur van het oude Egypte vormde hierbij een van zijn inspiratiebronnen.
Zijn liefde voor tekenen ten slotte resulteerde in de mooie illustraties.

Productinformatie

ISBN
9789464682182 / 978-94-646-8218-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-12-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
322
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Sam keek naar een hoop knopjes en een heleboel vreemde codes. En een heleboel bedrading. En nog meer knopjes. Hij drukte op alle knopjes. Ze flikkerden eenmaal en vielen dan weer uit. Sam begreep hier niks van. Hij was ten einde raad. Hij kon niets aanvangen met die kast, tenzij er iets anders was dat de stroom weer kon opwekken. Misschien, heel misschien, zou hij zijn ring kunnen gebruiken. De ring had misschien speciale krachten die hele stroompannes kon herstellen. Maar dat leek hem valse hoop. Toch probeerde hij het op die manier. Hij had geen andere keus. Meer dan dat was er niet.
Hij concentreerde zich zo diep dat het pijn deed in zijn hoofd. En toen voelde hij een warmte en een hevige trilling. Het was alsof Sams hand paars gloeide en toen blauw. Het licht verdween snel. Het lukte niet meer. Maar hij gaf niet op. Het zou hem immers sowieso moeten lukken. Sam herinnerde zich wat Seth zei – dat hij de kracht van zijn ring moest gebruiken. Maar wat was nou precies die kracht? Hij wist dat niet. Hij moest het maar eens anders proberen met die kracht. Hij had gelezen over Seth dat hij een woestijngod was en volgens sommige legenden kon hij tornado's en bliksem oproepen en hevige onweersbuien in Egypte maken. Misschien had het met bliksem te maken ... Hij voelde opeens zijn hand warm worden en weer violet en blauw oplichten. Dat was een teken dat zijn ring het werk deed. Alleen door zijn ring zou hij het kunnen klaarkrijgen. Zijn hand werd plotseling enorm heet, zo heet dat hij begon te zweten.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek