Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het verhaal van Y

Auteur

Walt Daring

Uitvoering
Paperback
Genre
Erotiek
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Hoe realiseert Y haar meest opwindende seksfantasieën in een romantische relatie?

Omdat Y voelt dat Sir haar ten volle als vrouw accepteert, is zij in staat haar intieme ik voor hem open te stellen.

De lezer is getuige van de ontwikkeling van psychische affiniteit, de groei van wederzijds vertrouwen. Openheid en eerlijkheid in gedachten en ideeën is voor hen de voorwaarde om elkaars groei naar het beleven van seksuele verlangens in wederzijds respect te begrijpen. Sir en Y ervaren hun onderlinge verhouding als compleet gelijkwaardig en vinden dit een essentieel uitgangspunt voor elke liefdesrelatie die naam waardig. Hun relatie doet hen samenvallen met zichzelf in harmonie met elkaar. Ze voelen zich psychisch en fysisch één in verscheidenheid met behoud van hun individualiteit.

Over de auteur

De auteur Walt Daring, Master in de Moraalwetenschappen, gelooft dat dit boek een aanzet kan zijn om bakens te verzetten met betrekking tot diverse intieme taboes zonder dat er sprake kan zijn van manipulatie en discriminatie, integendeel. Met deze roman hoopt hij een bijdrage te hebben geleverd tot meer intense sensualiteit, openheid en boeiende seksualiteit als bijdrage tot individueel en relationeel menselijk geluk.

Productinformatie

ISBN
9789464682342 / 978-94-646-8234-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
11-11-2022
Taal
Nederlands

Genre
Erotiek

Uitvoering
Paperback
Pagina's
270
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Die zaterdagavond reed ze naar Sir toe. Hij opende vriendelijk lachend de deur, verwelkomde haar met een warme zoen en gaf haar een compliment over haar uiterlijk. Y glunderde; ze had zich mooi geschminkt en rode naaldhakken en een gedecolleteerd jurkje aangetrokken. Intuïtief wist ze dat geen man dat kon weerstaan en dat de fantasie van Sir op hol zou slaan bij zoveel vrouwelijkheid. Zoals altijd stak hij keurig in pak. Y vond hem knap, zoende hem en verlangde naar de vrijpartij die ze zich had voorgesteld. Toch rook ze dat eerst haar culinaire genoegens aan bod zouden komen. Ze was geduldig, de avond was nog lang. Als vrouw kon ze weten dat de opwinding vooraf, het etentje, de versierrituelen, aandacht en affectie zouden kunnen uitgroeien tot een bijzonder explosieve liefdescocktail, waarin haar lichaamssappen de barometer waren van haar sekservaringen. Sir leidde Y naar de dubbele deur van de living. Wat ze daar zag tartte elke verbeelding: de grote living was helemaal in een warme, compleet achttiende-eeuwse atmosfeer gehuld. Er brandde uitsluitend kaarslicht in grote hoge kandelaars. Drie verzorgde butlers in epoquekleding met langharige grijze pruiken, achteraan vastgebonden met een royale satijnen strik, stonden netjes naast elkaar en begroetten haar. Er klonk romantische klassieke muziek. Van verbazing kon Y geen woord meer uitbrengen. Het leek of ze in een feeërieke droom, een orgie van charme en romantiek was beland. Dit liet op haar een onvergetelijke impressie na, en het feest moest nog starten ...‘Mag ik nu je slip als liefdestrofee?’ vroeg Sir.‘Ik wil wel maar er staan nog drie butlers te kijken,’ wierp Y op.‘Stoor je er niet aan, die zijn wel wat gewend,’ suste Sir.Onwennig trok Y haar jurk een beetje omhoog en liet de reeds vochtige slip langs haar nylons naar beneden glijden.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek