Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Tussen het Glas

Auteur

Lo Deet

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Ooit hadden ze geprobeerd om Lémora te kleden in wit, maar elke zonnestraal die de stof om haar huid raakte weerkaatste tien keer zo krachtig terug. Men noemt haar prinses Lémora, dochter van Almora, halfgodin van licht, de redder van Aikillis, óf als ze daar zelf iets over te zeggen zou hebben: gewoon Lora. Ze is door de Goden naar aarde gestuurd om het koninkrijk te redden uit duistere tijden en wordt gedwongen het gevecht aan te gaan tegen de God van Vuur. Lukt het haar deze taken te volbrengen, of laat ze zich verleiden door de emoties en verlangens van de mens? Kiest ze voor een huwelijk en daarmee voor het welzijn van het volk, of kiest ze voor het meisje dat haar leven heeft gered diep in de nacht? Staat ze tussen de Goden, of tussen de mens?

Over de auteur

Lo is geboren in Zandvoort aan Zee, ergens in de zomer van 1994. Ze leeft voor verhalen in alle vormen zoals boeken, films, spelletjes, songteksten, diepe gesprekken en alles waar een emotie achter schuilt. Naast schrijven houdt ze van dansen, tekenen en dromen. Vooral dat laatste is belangrijk, want de meeste verhalen die Lo schrijft komen voort uit wat ze droomt. Zo ook het boek dat jij nu vasthebt.

Productinformatie

ISBN
9789464682472 / 978-94-646-8247-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
18-11-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
246
Formaat
17 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Er wordt op de deur geklopt, maar Lémora is al een paar uur wakker. Verstijfd staart ze naar het boek in haar handen. Haar vuist heeft zich om één van de bladzijdes gekneld. Het was een illustratie van de God van Vuur die de herbeleving van haar dromen had geprikkeld. Waren het wel dromen? Of praten de Goden echt tegen haar terwijl ze slaapt? Met een gespannen hand strijkt Lémora de pagina recht. Het boek heeft haar niet de antwoorden kunnen geven waar ze naar zocht, dus ze klapt het dicht. Ze verplaatst haar voeten van de bank naar de grond en neemt een seconde om haar ogen te sluiten. De harige wol van het tapijt kriebelt tussen haar tenen. Na meer dan vijf jaar in dit paleis is ze nog steeds niet gewend aan het gevoel. Tussen het glas heeft ze de geboorte van de goden en de bloei van de aarde gezien. Maar ze heeft nooit ervaren hoe het was om met blote voeten door nat gras te rennen of de eerste verse killivrucht van de heldere dagen te proeven. Ze had sneeuwstormen en bosbranden aanschouwd, maar nauwelijks het verschil tussen warm en koud op haar eigen huid gevoeld.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Isis op 07-02-2023
Heb het boek in een ruk uitgelezen omdat ik zo benieuwd was naar het verhaal. Leuke en interessante karakters en sterk plot. Groots fan van de lgbt representatie en de romantische verhaallijn. Het is een fantasy boek wat makkelijk te begrijpen is en je krijgt door de manier waarop het geschreven is een goed beeld van de wereld waarin de personages leven. Wel jammer van het open einde maar gelukkig komt er een deel 2.
door Monique op 28-04-2023
Prettig geschreven, spannend verhaal zodat je het boek maar moeilijk weg kunt leggen. Ik lees normaal nooit fantasy, maar wilde het toch eens uitproberen. Met succes, ben heel benieuwd naar het vervolg!