Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Ridder Teun

Auteur

Rosa Costa van der Biezen

Uitvoering
Hardcover
Reviews
5,0 / 5 (6 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Vijf tot tien werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Tijdens de zomervakantie in Duin-aan-Zee schijnt de zon altijd en mag Teun de hele dag onder een strakblauwe lucht voetballen. Maar als hij weer thuiskomt, ziet Teun al gauw dat de donkere wolken er nog steeds zijn. De zon is niet met hem meegekomen. Hoe kan hij de heerlijke warmte van Duin-aan-Zee altijd bij zich houden? Als Teun dat heeft gevonden, voelt hij zich als nooit tevoren.

Over de auteur

Rosa Costa van der Biezen (1979) is geboren in het zonnige Noord-Portugal en woont sinds 2002 in Nederland. Na een carrière van bijna twintig jaar in de financiële sector is Ridder Teun haar eerste uitgegeven werk. Ze is daarbij beïnvloed door het voorbeeld van haar vader die thuis veel schreef o.a. voor regionale kranten. Ook het voorlezen van vele kinderboeken aan haar twee dochters, en alle kleurrijke gesprekken die erop volgen, vormt een grote inspiratie. Ridder Teun, een verhaal over plezier en zelfredzaamheid, draagt de auteur aan haar vader op.

Productinformatie

ISBN
9789464682564 / 978-94-646-8256-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
09-12-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Hardcover
Pagina's
48
Formaat
20 x 20 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 18
Inkijk pagina 19

Reviews (6)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Varishna Sardjoe Mishre op 28-12-2022
Ridder Teun is een prachtig boek, dat een feel-good verhaaltje is voor het slapengaan. Behalve de leuke illustraties, brengt het boek ook een leuk gesprek op gang over de zomer en het vasthouden van een vakantiegevoel tijdens winterdagen. Wij raden het boek van harte aan.
door Christine Everink op 03-01-2023
Ridder Teun is een heel mooi geschreven kinderboek met leuke illustraties.
Het verhaal is herkenbaar voor kinderen en het maakt veel verhalen en gesprekken los over verschillende onderwerpen: dapperheid, zomergevoel, vakantie, fijne herinneringen.
Het boek is een aanwinst in je boekenkast.
door I vd Ham op 09-01-2023
Prachtig inspirerend verhaal met schitterende illustraties, hoop dat er nog meer delen volgen!
door AMK op 25-01-2023
Dit boek is een juweeltje. Een mooi verhaal, prachtig verteld én geïllustreerd. Ik heb het als verjaardagscadeau gekocht voor mijn zoon van zes; hij is er erg blij mee!
door Iris de Jager op 25-06-2023
Mooi vormgegeven boek met een leuke, leerzame verhaallijn!
door Marleen op 20-09-2023
Geweldig! De titel van dit boek was de reden om het boek te kopen. In juli is onze zoon Teun geboren, de achternaam van zijn moeder is de Ridder. Bij het in ontvangst nemen van het boek zagen wij dat Ridder Teun een mossel als schild vast heeft, laat zijn vader nou toch werkzaam zijn in de mossels. Dit boek hoort gewoon bij onze zoon