Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Triomon deel 2: Sterrenstorm
Een epos over magie & balans, macht & kracht. De zoektocht naar balans.

Auteur

Eric van den Berg

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
24 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België)

Samenvatting

Na zijn poging de catastrofe voor Kaleoar te keren wordt Cedar onrustig en hij voelt zich genoodzaakt om met zijn dilemma's op zoek te gaan naar zijn roots. Hij ontdekt onverwachte woeste en stille werelden. Zijn talenten en krachten krijgen de ruimte om te ontplooien en tot volle wasdom te komen. Cedar wordt verleid om de profetieën die van generatie op generatie werden overgedragen te volbrengen. Een onbekende 'schaduwzijde' van de planeet laat zich gelden. Laat u omverblazen in de nieuwe werelden die zich voor Cedar ontvouwen op weg naar een onzekere ontknoping. Zal de catastrofe kunnen worden afgewend of wervelt de planeet naar een zekere vernietiging?

Over de auteur

Hij is geboren en getogen in het Westland. Eric van den Berg woont nu met zijn vrouw in Rijswijk. Van jongs af aan heeft hij een creatieve geest. Hij schrijft, tekent, schildert en boetseert, waarbij zijn fantasie een hoofdrol krijgt. Hij wordt gefascineerd door het complexe natuurlijke evenwicht. Daarin wordt het verhaal van dit epos geboren. Het moest voor Eric een trilogie worden, omdat het evenwicht vanuit het getal drie voor hem evenwicht vertegenwoordigt. Immers een driepoot wankelt niet. Als er een onbalans ontstaat valt hij om, waarna het evenwicht weer wordt hersteld.

Productinformatie

ISBN
9789464682960 / 978-94-646-8296-0
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
02-12-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
364
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

In een oogwenk verdween het blauwe scherm en in de paarse overgebleven magische laag was een gat ontstaan. Het haar van Far-gahad-Thal stond wijd uiteen, maar ze hield ondanks de doorbraak stand. Moeizaam hield ze haar bewustzijn. De luchtgralko was deels het gat geraasd toen de magische witte gloed hem al bereikte. De snelheid van het dier was zelfs door de derde laag niet meer te stuiten. Het licht gaf schroeiend mee en de woede van het doorgebroken monster groeide toen een groot gedeelte van de harde geschubde huid door de witte magie werd verbrand. De rode en zwarte rokende plekken op de kop van het monster maakten het dier angstaanjagender toen deze zich als eerste op een van de drie torens stortte. De arme weggedoken kijker werd gegrepen en was al dood voordat de kaken zich om zijn middel sloten. Met de vleugels in een enorme spanwijdte uitgestrekt bekoelde de woede zich in een triomfantelijke kreet. Het bloed van zijn slachtoffer droop langs de kaken. Wild schudde het beest zijn kop en richtte toen zijn blik naar beneden, terwijl hij een wankel evenwicht zocht op de toren. Stukken van de kantelen waar het dier zich op verhief, braken af en vielen tuimelend naar de menigte beneden. Paniek was uitgebroken en het heilige plein werd bestormd door de meute die nietsontziend zocht naar veiligheid en rust. Bewoners werden verdrukt en vertrapt. Kinderen vonden de dood onder de voeten van volwassenen. Ha’ad-dan-Toh was door de massa het plein opgedrukt en omdat hij vooraan had gestaan was hij als een van de eersten bij het altaar. Hij was enigszins verdoofd door de gebeurtenissen, maar door een kreet van zijn leider werd hij wakker uit zijn roes. Hij werd aangeroepen met zijn eerste naam. Alle symboliek en de zorgvuldig opgebouwde omgangsvormen werden overboord gegooid. “Hercaldo! Neem het scherm over van Bedoran … NU!”

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Edwin op 13-02-2023
Heerlijk boek. Echte aanrader.