Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Op de stoel van God
Wat als de elite het recht in eigen hand neemt?

Auteur

Matthijs Huizinga

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als de jonge Britse studente Linda Watts per ongeluk een geheime gecodeerde boodschap ontdekt tijdens een scriptieonderzoek, begint er een levensgevaarlijke zoektocht naar de ontcijfering en de schrijver van de boodschap. Een internationale reis brengt haar van het Vredespaleis in Den Haag tot in Genève en New York. Met hulp uit onverwachte hoek vallen de puzzelstukjes op hun plek. Tegengewerkt door een duister genootschap met banden tot in de hoogste elitaire kringen, realiseert Linda zich langzaam dat ze hier nooit aan had moeten beginnen. Maar stoppen is nu geen optie meer.

Over de auteur

De spannende thriller “Op de stoel van God” is de debuutroman van Matthijs Huizinga (41). Door zijn werk als piloot vliegt hij de hele wereld over, waar hij zijn inspiratie vandaan haalt voor zijn boek. Hierdoor is hij in staat feit en fictie mooi met elkaar te verweven. Door de beschrijvende en pakkende schrijfstijl van Matthijs neemt hij je als lezer mee op een spannend avontuur, wat aanvoelt alsof je zelf in een film zit. Matthijs woont in Amersfoort met zijn vrouw en drie zoons.

Matthijs heeft besloten al de royalty’s die hij ontvangt voor zijn boek te doneren aan de Voedselbank.

Productinformatie

ISBN
9789464683011 / 978-94-646-8301-1
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
09-12-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
264
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 136

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door H.Dellevoet op 19-12-2022
Nou lees ik best graag een boek, maar dan moet ’t me wel ‘grijpen‘. Het komt zelden voor dat je met een collega vliegt die ook nog schrijver blijkt te zijn. ik vloog met Matthijs naar Costa Rica en daar vertelde hij terloops dat z’n eerste thriller-roman binnenkort uit zou komen. Toen hij globaal het verhaal schetste en hoe het boek tot stand was gekomen wist ik meteen: die ga ik lezen! 9 december meteen besteld en binnen 3 dagen had ik ‘m uit…….in één woord: fantastisch! Dit debut van Matthijs is wat mij betreft een schot in de roos. Al na een paar pagina’s zat ik er vol in en moest het uitlezen. Het verhaal doet denken aan de Da Vinci Code, het Bernini Mysterie en een toefje 50 Tinten Grijs. De ontmaskering van een machtige geheime organisatie met tentakels tot in de hoogste kringen. De ontdekking ervan duurt even terwijl er ondertussen allerlei mensen onder verdachte omstandigheden sterven. Ook Linda ontsnapt meermaals maar nipt levend uit deze lange tentakels. Hij sleept je mee over de halve wereld en heeft duidelijk veel tijd in lokatie-onderzoek gestoken. Het voelt daardoor heel reëel en door allerlei onverwachte gebeurtenissen in het verhaal blijft de spanning constant hangen. Het zou fantastisch verfilmd kunnen worden.
Zeker een aanrader!!
PS: de royalties zijn door Matthijs gedoneerd aan de voedselbank!
door Marion op 25-12-2022
Het boek leest heerlijk weg. Een pakkend verhaal en in 1 dag uitgelezen. Een aanrader!