Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

DE WEG NAAR JE ULTIEME DROMEN
Het stappenplan naar een succesvol, gelukkig, gezond en vervuld leven. Een boek vol mogelijkheden en eyeopeners

Auteur

Diana Buitendijk

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

“Waarom zou je het niet kunnen dan?” zei hij met een glimlach. Ik was achttien en had zojuist met knikkende knieën mijn diepe wens uitgesproken. Elk goed verhaal heeft een moment van de waarheid, waarin alle gekte, overtuigingen en drama even opzij worden geschoven en heel duidelijk wordt gezegd hoe de vork in de steel zit. Bij mij ging het niet om een verhaal, maar om mijn leven. Míjn moment van de waarheid waren de woorden van mijn favoriete docent. Zijn reactie deed me ineens beseffen: why the hell not? En wat voor mij geldt, geldt ook voor jou. Ontdek je droom, ontdek je passie en gá ervoor. Ik laat je zien hoe.

Over de auteur

Diana Buitendijk is afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek. Het opstellen en behalen van nieuwe doelen is een van haar grootste hobby’s, zowel privé als in het werkveld. Ze heeft bewezen dat met doorzettingsvermogen, creativiteit en geduld zo veel kunt bereiken.

Productinformatie

ISBN
9789464683103 / 978-94-646-8310-3
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
09-12-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
188
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Het gevoel gelukkig te zijn wordt bepaald door persoonlijke en een aantal algemene factoren. De persoonlijke factoren hebben voor een groot deel te maken met persoonlijke waarden en welke waarden daadwerkelijk worden nagestreefd. Wensen die als ideaal worden beschouwd, kunnen sterk van elkaar verschillen. Zo kun je bijvoorbeeld ‘gelijke kansen voor iedereen’ als waarde hebben. Een actie die jou meer geluksgevoel geeft, is dan om je hier actief voor in te zetten. Maar misschien is een waarde van jou dat het stadsleven het beste is en dat kinderen leuk zijn. In dat geval zal het nastreven van een leven in New York met vier kinderen een geluksgevoel brengen. De algemene factoren hebben betrekking op ons allemaal. Vrijheid van keuze. Liefde en vriendschappen maken ons gelukkig. Het streven naar doelen doet dit ook . Een goed voorbeeld is het maken van een schilderij. Je doel is een schilderij van een zonsondergang te maken. Dit is niet de eerste keer maar dit doek moet alles overtreffen. Je schaft een prachtig doek aan, selecteert de mooiste foto en werkt er weken aan een stuk aan. Er is een trots gevoel na het afwerken van de laatste puntjes. Je kunt je ogen niet geloven. Het is prachtig. Waarschijnlijk zul je hierna drie keer met je ogen knipperen en met een nieuw schilderij beginnen. Wanneer er eenmaal een doel bereikt is, ontstaat er snel opnieuw het gevoel iets nieuws te willen bereiken.

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek