Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Het geheim van het regenwoud

Auteur

Henk Naezer

Uitvoering
Paperback
Prijs
20 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Een lieve opa met een prachtige modelspoorbaan, een vader, die teruggekeerd is van een lange expeditie naar het regenwoud van de rivier de Amazone en de tweeling Lia en Lars. Zij vinden dat hun vader zo anders is na zijn terugkomst, hij doet zo geheimzinnig! Heeft hij tijdens zijn reis iets bijzonders ontdekt? De tweeling probeert uit te vinden wat er is gebeurd in dat verre land in de warme tropen. Een geheim uit het regenwoud en een modelspoorbaan, wat hebben die met elkaar te maken? Wat gebeurt er in de tien dagen na de terugkomst van hun vader en ontdekken zij iets wat niemand weten mag?

Over de auteur

Henk Naezer (Amsterdam 1953) woont in Hoorn en is een fervent boekenlezer. Hij is ook opa en heeft een modelspoorbaan, maar maakt zich ook zorgen over de toekomst van onze Aarde. Deze factoren waren een inspiratie voor zijn debuut, zijn eerste kinderboek. Een boek schrijven, een lang gekoesterde wens is eindelijk werkelijkheid geworden.. Het spannende boekengevoel doorgeven aan de jonge lezers, en ze laten genieten van het lezen en tegelijk ook laten ervaren wat er zich afspeelt in deze wereld , want lezen is zó belangrijk.

Productinformatie

ISBN
9789464683219 / 978-94-646-8321-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
16-12-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
166
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Op de stoel voor het bureau stond de rugzak die papa op zijn rug had toen hij op Schiphol aankwam. Ze deed de tas voorzichtig een beetje open, er zaten een paar foto’s in. Voorzichtig haalde ze de foto’s uit de tas en begon ze te bekijken. Het waren foto’s van een dorp in het oerwoud, er stonden huizen op met daarvoor mensen, ze waren allemaal bijna naakt, ze hadden alleen een klein broekje aan en verder niets en de kleine kinderen hadden helemaal niets aan. Ze hadden allemaal mooi zwart haar en sommige mensen hadden rode en witte strepen op hun gezicht en lichaam. De huizen stonden op palen en je kon er onderdoor lopen, via een trapje kon je naar binnen. Lia bekeek de foto’s. Er waren twee onscherpe foto’s met een paar mensen er op, maar wat zag het dorpje er raar uit, de huizen waren heel groot. Lia stopte de foto’s in papa’s tas, keek weer rond of ze nog meer vreemde dingen zag. Toen pakte zij een zakje en stak deze in haar broekzak, een zakje meer of minder zou papa niet merken, er waren er genoeg. Ze liep naar het raam en keek door een kier in het gordijn naar buiten. Zo te zien was mama nog niet thuisgekomen, dus kon zij weer veilig naar buiten. Ze deed de deur weer op slot en liep de tuin door naar het huis. Ze keek ze door het raam naar binnen, het leek wel of er iemand in de gang stond, maar ze kon het niet goed zien wie het was Ze schrok en liep gauw naar de zijkant van het huis. Wat moest ze doen? Het zakje verstopte ze onder een struik waar niemand het kon zien. Ze zuchtte heel diep en liep weer naar de kamerdeur, opende die en ze stapte de kamer in.

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

Er zijn nog geen reviews over dit boek