Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Koninklijke liefde
Ware liefde overwint elk avontuur en gevaar

Auteur

Manon Clarijs

Uitvoering
Paperback
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Koninklijke liefde gaat over Aprya, een land dat ongeveer 240 jaar geleden is ontstaan. Destijds was het land vol magie, maar een koning werd aangevallen door een tovenaar. Sindsdien bestaat er een wet waarbij elke tovenaar verbannen of gedood moest worden. 240 jaar later ontmoet koningszoon Andrew de tovenaarsdochter Gwen. Al snel voelen ze zich tot elkaar aangetrokken. Andrew komt al snel achter het bestaan van een magisch land genaamd Tadrela, het land waar Gwen geboren is. Samen reizen ze er naartoe, maar daar dreigt een serieus gevaar. Een gevaar waarin vriendschap en familie ook een belangrijke rol hebben.

Over de auteur

Manon Clarijs (2004) is studerend op het VWO en gaat binnenkort naar de universiteit van Tilburg, waar ze Bedrijfseconomie gaat studeren. Schrijven is sinds vier jaar terug haar grootste passie en haar dierbaarste hobby. Bij elk verhaal geniet ze van de wereld die ze creëert en de karakters die ze steeds beter leert kennen.

Naast schrijven zijn lezen en een film kijken nog andere dingen waar Manon zich mee bezighoudt. Ze is een grote fan van Disney en begint al graag op tijd met het opzetten van de kerstboom. Ze is graag omringd door familie en haar vrienden. Schrijven werkt als een rustgevende factor in haar leven.

Productinformatie

ISBN
9789464683509 / 978-94-646-8350-9
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
23-12-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
206
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 53
Inkijk pagina 54
Inkijk pagina 55

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Er zijn nog geen reviews over dit boek