Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Craeholon
en de Beschermers van het Rijk

Auteur

Shanice Willems

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (6 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Twee zussen, één broer en een kloof van zes jaar waarin ze elkaar amper gesproken en gezien hebben. Een toveres, een verbannen prins, een verloren familielid en drie Marchants die niet weten hoe belangrijk ze zijn. Een magisch koninkrijk, uit elkaar gerukt door een oorlog die achttien jaar geleden is gewonnen door de verkeerde. Heidi, Isaac en Fay komen na zes jaar weer bij elkaar wanneer hun vader plotseling overlijdt. Maar deze reünie loopt anders dan verwacht. Ongepland keren ze terug naar hun magische thuisland Craeholon, maar komen er snel achter dat terugkeren naar de Aarde niet mogelijk is zonder hulp. Kunnen de drie hun onenigheden aan de kant zetten om terug naar huis te gaan, en hun thuisland redden van de tirrannieke koning die regeert?

Over de auteur

Shanice Willems (20) is studente en afgestudeerd interieurdesigner. Maar haar echte passie is schrijven. Ze is al haar hele leven bezig met het bedenken en vertellen van de meest magische verhalen. Dit begon al vanaf kleins af aan bij het spelen met vriendjes en vriendinnetjes, maar dit veranderde in het bedenken van grotere verhalen vanaf dat ze veertien was. Toen wist ze al dat ze schrijfster wilde worden, en sindsdien is ze 24/7 bezig met de verhalen die in haar hoofd leven. Met Craeholon en de Beschermers van het Rijk begint haar officiële schrijverscarrière. En als het aan haar ligt, zal je nog veel meer werk van haar tegenkomen de aankomende jaren. Ze heeft verhalen genoeg in haar hoofd die verteld mogen worden.

Productinformatie

ISBN
9789464683592 / 978-94-646-8359-2
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-12-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
228
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Isaacs voeten landden op solide grond, maar hij kon nog steeds niets zien. Na een aantal seconden vervaagde het licht, en zag hij zijn zus voor zich staan. Heidi keek met grote ogen om zich heen, en Isaac kon gelijk zien waarom. Ze waren terug. Om hen heen stonden grote, blauwgekleurde struiken. Zonder achterom te kijken liepen ze langs de struiken. Alles leek feller en rijker aan kleur te zijn hier, zelfs het gras leek groener. En misschien was het dat ook wel, figuurlijk gezien. “Is dit?” bracht Isaac uit, en Heidi keek achterom om hem in de ogen te kijken. Ze knikte. “Dit is Craeholon. We zijn thuis.” Heidi fluisterde, alsof ze het zelf amper kon geloven. “Maar waar is Fay?” zei Isaac waardoor Heidi meteen weer terug was in de realiteit, ook al was deze verre van reëel. Heidi stapte de struiken door en Isaac volgde haar, gespannen over wat hij zou zien. Hoeveel tijd had Fay gehad om zich te verplaatsen? Als het goed was niet erg veel. Maar wie weet, misschien was een seconde op Aarde wel een half uur hier in Craeholon. Nee, dacht Isaac. Dat zou hij wel onthouden hebben. Isaac duwde de stekelige takken opzij zodat deze zijn gezicht niet raakten, en zijn adem stokte toen hij voor zich uit keek. Hij zag het huis, het huis dat Heidi had laten zien in de handspiegel. En ze had wel gezegd dat het huis aan de rand van een bos stond, maar niet dat dat bos in plaats van bomen, paddenstoelen had. Paddenstoelen, zo groot als eiken. De zwammen waren prachtig om te zien, met hun felgekleurde hoeden die het licht weerkaatsten, en zelfs Heidi leek enorm verrast.

Reviews (6)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Marion op 02-01-2023
Geweldig mooi verhaal!

Ik houd normaal niet zo van fantasy maar dit verhaal heeft mij van begin tot eind geboeid. Spannend en verrassend. Het boek leest alsof je een film kijkt. Heel knap geschreven! Dus zeer de moeite waard om te lezen.
door Marten op 02-01-2023
Een jonge schrijfster maar prachtig geschreven ik vond het een pracht verhaal ik heb hem met heel veel plezier gelezen
door L. op 03-01-2023
Echt een heel mooi boek! De schrijfster neemt je helemaal mee in de fantasiewereld en je wil steeds door blijven lezen. De balans tussen realiteit en fantasie is zo goed, dat je het gevoel hebt dat het ook echt gebeurt had kunnen zijn. Daarom is het voor elke leeftijd geschikt en ook als dit normaal niet echt je genre is.
door Lies op 11-01-2023
Leuk verhaal en leest makkelijk.
door Jolanda op 12-01-2023
Ik vond het een geweldig mooi verhaal. De schrijfster weet goed het verhaal over te brengen. je gaat er helemaal in mee. ik kon niet meer ophouden te lezen. maw in 1 ruk gelezen!
Super, ik kijk al uit naar het volgende boek.
door Ylona op 06-07-2023
Jeetje wat verslavend, kon het niet wegleggen. Vond het mooi geschreven en ik werd ook gelijk meegenomen in het verhaal. De wereld van Craeholon is mooi en spreekt tot de verbeelding. Echt een top boek! Zeker de moeite waard om te lezen.