Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Vrij met Romy
Bevrijd jezelf door jouw naakte waarheid

Auteur

Romy Schiphouwer

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
21 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Eigenwijs, scherpzinnig en een beetje apart: Romy neemt je mee op reis naar jouw authenticiteit. Wat dient jou niet langer? Wat is jouw éigen waarheid? Wil je je nog langer conformeren aan opgelegde normen? Waar ben je op dit moment in je leven eigenlijk in godsnaam mee bezig? Romy weet het en laat zien hoe het ook anders kan. Hoe je anders kunt denken, maar vooral ook kunt voelen. Laat je op confronterende, ironische en relativerende wijze meevoeren op weg naar persoonlijke groei en bevrijding. Raak geïnspireerd door sprekende voorbeelden uit werk- en privéleven waarin op nuchtere en humoristische wijze een brug wordt geslagen tussen het aardse en spirituele.

Over de auteur

Romy Schiphouwer werkte jarenlang als paramedicus binnen diverse praktijken en instellingen, later ook als docent en communicatiespecialist. Na een uitdagende zoektocht startte zij een praktijk als holistisch natuurgeneeskundig therapeut, magnetiseur en Reiki-master. Al snel werd haar corebusiness bewustzijnscoaching en energetische healing. Niet zo gek aangezien ze zich haar hele leven als ‘aliën’ een vreemde eend in de bijt voelde. Juist deze scherp afgestelde voelsprieten en helende vermogens zorgden ervoor dat zij inmiddels honderden mensen met hun persoonlijke bevrijding heeft geholpen. Romy geeft op unieke en toegankelijke wijze coaching, trainingen, workshops en lezingen over bewustwording en energie aan particulieren en bedrijven. Dit alles met maar één doel: mensen weer terug te laten keren naar hun gevoel en diegene wie ze in de essentie zijn.

Productinformatie

ISBN
9789464683608 / 978-94-646-8360-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-12-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
224
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Iedereen is dus bang voor iedereen en daarom gedraagt iedereen zich zoals hij of zij denkt dat iedereen het van hem of haar verwacht. Je zou namelijk nog eens niet binnen de opgestelde ‘hoe heurt het eigenlijk’ normen en waarden vallen. Het zwaard des oordeels zal je binnen een split second in tweeën splijten met een lijdzame dood tot gevolg. Nee, dat sla je liever even over. Beter is het als een kameleon te conformeren aan je omgeving. Wat overblijft is een wandelend hoofd die met radartjes de omgeving scant en opneemt wat er van hem gevraagd wordt. Dit gaat inmiddels zo snel en onbewust dat je het bijna niet meer in de gaten hebt. Het is een automatisme geworden. Hierin ben je niet bepaald de enige dus ontstaat er een soort zombie-populatie van individuen die wel leven maar toch ook weer niet. Ze leven niet hun volledige potentieel, raken verwijderd van hun hart, zijn niet zichzelf en maken zich kleiner of anders dan ze zijn. Het is leuk dat je met een stalen gezicht een potje poker kunt spelen maar wil je deze kwaliteit integreren in je hele leven? Wat je uitzendt krijg je retour, zit je daar op te wachten? De meeste mensen zijn over het algemeen net zo bang of nog banger voor jou dan jij voor hen. Nee, je ziet het niet, maar dat komt omdat ze hun carnavalsmasker nog op hebben. Prik er doorheen en houd je niet bezig met de ander maar met je zelf. Door dat te doen nodig je de ander ook uit zijn masker af te gooien en naakt op het feest te gaan dansen. Win-winsituatie zou ik zeggen.

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Suzanne op 07-01-2023
Een aanrader! Prachtig boek, in een dag uitgelezen. Herkenning, mooie inzichten en een bron van inspiratie. Mooi cadeau voor jezelf, maar ook zeker voor een ander.