Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Zichtbaar doorzichtig & Tijdelijk
Gedichten

Auteur

Jenny Oortwijn

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (3 reviews )
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Zichtbaar doorzichtig & Tijdelijk is een tweedelige gedichtenbundel gevormd door gedachten en gevoelens over thema’s als ruimte innemen, (on)zekerheid en tijdsbeleving. ‘Door stil te staan bij mijn eigen gevoelens en belevingswereld heb ik mijn gedachtespinsels op papier gezet, echter schrijf ik over universele onderwerpen waar ieder op zijn of haar eigen manier (h)erkenning in kan vinden.’ Het spelen met zinsbouw en metaforen prikkelt en spreekt tot de verbeelding. Een dromerige bundel met een ware realiteit.

Over de auteur

Jenny Oortwijn (1997) houdt zich, naast haar werk als psycholoog, graag creatief bezig met schilderen en dichten. Ze vindt het belangrijk om de tijd te nemen, ongeacht de snelheid van anderen om haar heen. Nu ze door haar gezondheid tot stilstand komt, is ze haar energie nog meer aan het richten op hetgeen waar ze ook energie van terugkrijgt, zoals yoga en dichten. Ze schrijft over tijdsbeleving, ruimte innemen en het vinden van jouw plaats in de wereld.

Productinformatie

ISBN
9789464683677 / 978-94-646-8367-7
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-12-2022
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
68
Formaat
A5
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 44
Inkijk pagina 45

Reviews (3)

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Ingrid op 17-01-2023
Wat een mooi boekje. Prettig leesbaar.
door Annelies op 02-02-2023
De verwarring en twijfel in de gedichten tonen hoe je je zo ongezien kan voelen. Zelfs de tijd gaat je voorbij. Wil je gezien worden, of toch liever onzichtbaar blijven? Deze prachtige bundel weerspiegelt een groei in kracht, maar niet in een rechte lijn. Eerlijk, zacht en dromerig, zoals ik Jenny ken. Met als suggestie op een rustige zondagmorgen met een grote kop thee: zeker een aanrader!
door Wijnie op 16-02-2023
Wat een verrassing en zo eerlijk, maar ook verrassend door herkenning. Aanrader hoor .