Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Buen Camino
Een uniek, ontroerend en hilarisch wandelverhaal van een opmerkelijk duo

Auteur

Muriel Kuyps

Uitvoering
Paperback
Genre
Reizen
Reviews
5,0 / 5 (4 reviews )
Prijs
22 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Wat gebeurt er als een hippe, ijdele, maar uitgebluste moeder en haar tienerzoon besluiten om totaal onvoorbereid op pad te gaan voor een loodzware pelgrimstocht? Voor menig puber klinkt een lange en zware voettocht dwars door de Pyreneeën niet meteen als een droomvakantie. Tel daar als wandelpartner je moeder bij en de meerderheid zal er vriendelijk voor bedanken. Dit boek brengt daar definitief verandering in. Voor iedereen die nog twijfelt, zou dit wel eens het laatste duwtje in de rug kunnen zijn om zelf ook de wandelschoenen van onder het stof te halen.

Over de auteur

Muriel is een creatieve duizendpoot. Na een boeiende carrière in de media en marketing, richtte ze STUDIOFROEMEL op. Een mobiel workshop atelier dat ze runt vanuit een hippe campervan. Vaste ingrediënten zijn haar hond en tevens bff Froemel en een heleboel kunstige en creatieve uitspattingen. De wandeltocht naar Compostela die ze na lang uitstellen eindelijk durfde ondernemen veranderde haar leven zo drastisch dat ze nu hoopt jou te mogen inspireren om ook op avontuur te vertrekken als je voelt dat je ergens tegenaan loopt. Muriel is gehuwd en woont samen met haar man David, zoon Matis en hond Froemel in Brasschaat.

Productinformatie

ISBN
9789464683714 / 978-94-646-8371-4
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
30-12-2022
Taal
Nederlands

Genre
Reizen

Uitvoering
Paperback
Pagina's
228
Formaat
16 x 24 cm
Illustraties
Ja

Inkijk

Inkijk pagina 5
Inkijk pagina 10

Reviews (4)

Uw email wordt enkel gebruikt voor de betreffende review

Wordt getoond bij de review

Je toelichting moet minimaal 15 woorden zijn.

door Helga op 14-01-2023
Ik hoop dat er nog veel mensen gaan genieten van jullie avontuur!! Ik heb er zeker van genoten! TOP
door Caroline op 28-01-2023
Muriel, ik heb kei hard genoten van je boek! Al na hoofdstuk 1 dacht ik: dat wil ik ook ooit eens doen... zo veel wijsheid met een vleugje humor. Net als jijzelf was ik teleurgesteld dat jullie aankwamen 😅 Ik weet nu al dat ik hem nog eens ga herlezen 😘
door David op 01-02-2023
Zeer vlot geschreven boek dat leest als een trein. Ik had het gevoel de weg mee met hen af te leggen. Leuk detail: dit boek is grappig!!!!
door Magalie op 15-03-2023
Muriël en Matis, wat heb ik genoten van jullie verhaal! Ik heb gelachen, was ontroerd en heb een stukje gereisd. Ik vond ook herkenbaarheid, vooral bij zoeken naar zachtheid bij jezelf. Want dit is inderdaad een kracht. Jullie hadden me al bij de eerste zin, Kahlil Gibran. Merci dat ik even mee mocht reizen.