Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

Zeven gouden sleutels voor onmiddellijke zelfrealisatie
Een krachtige methode om obstakels te transformeren op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel gebied

Auteur

Ma Deva Indra

Uitvoering
Paperback
Reviews
4,0 / 5 (1 reviews )
Prijs
22 ,99
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen vanaf publicatie
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Als bij toeval de oneindig kakelende, stressvolle gedachten stilvallen en ik kennis maak met het ego en de verwarrende Mind-spelletjes, onthult zich een groots geschenk. Met ongekende helderheid ervaar ik dat gedachten als niet-goed-genoeg zijn, verlangens, jaloezie, onbegrip, oordelen, angst, boosheid, eenzaamheid, arrogantie, ziekte en pijn me vasthouden in een rad van onnodig lijden. In deze “diepte” ontdek ik dat het niet mijn gedachten zijn die ellende veroorzaken, maar de identificatie met de inhoud van mijn gedachten. Door deze vereenzelviging met mijn (vooral) negatieve gedachten, was ik gaan geloven dat deze de basis zijn van wie ik ben.


18 januari 2023 wordt het boek in Zutphen gepresenteerd.

Over de auteur

Opgegroeid in Amsterdam (1951) ervaart Ma Deva Indra een toenemende onvrede. Ze voelt zich een buitenstaander in het gezin. Met de verhuizing rond haar puberteit naar een dorp slaat de depressie hard toe. Wanhopig probeert ze zich staande te houden in een omgeving waar ze het dialect niet verstaat en zich (alweer) niet thuis voelt. Zoekend naar vrijheid trouwt ze op amper achttienjarige leeftijd en schenkt het leven aan drie kinderen. Al snel blijkt het huwelijk haar “gouden” kooi te zijn en radeloos zoekt ze naar een oplossing. Scheiden is ongeoorloofd en pas na dertig jaar is ze in staat om liefdevol de hypnose van het huwelijk te doorbreken. Op dat moment voelt ze zich voor het eerst écht vrij!

Productinformatie

ISBN
9789464683738 / 978-94-646-8373-8
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
06-01-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
268
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 7
Inkijk pagina 8
Inkijk pagina 12

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door David op 10-03-2023
Alweer een boek over persoonlijke ontwikkeling? Alweer iemand die het ‘Beloofde Land’ aankondigt? Feitelijk wél, maar significant ANDERS! Deva Indra’s uiterst persoonlijke onthullingen, samen met de wijsheden van Atisha, maken een dusdanige indruk dat ik me – als ’t ware – ingezogen voel in de noodzaak om haast te maken met het leegmaken van mijn innerlijke kelder en zo beter dan ooit in het moment te leven. De directe schrijfstijl, in eenvoudige, indringende taal, de korte, overzichtelijke paragrafen… alles draagt bij aan een waardevol boek dat een cruciale leidraad mag vormen voor eenieder die authentiek wil leven.