Voorkant
Voorkant cover
Achterkant
Achterkant cover

zwanenzang

Auteur

Ruby Thijs

Uitvoering
Paperback
Reviews
5,0 / 5 (2 reviews )
Prijs
17 ,50
Verzending
Gratis verzending in Nederland en België
Levertijd
Twee tot vijf werkdagen
(Nederland en België) (Past door brievenbus)

Samenvatting

Zwanenzang is een dichtbundel die zich richt op het verwoorden van gevoelens, gedachten en ervaringen op een creatieve manier. Het is niet altijd even gemakkelijk om jouw gevoel en ervaringen te uiten, zeker wanneer je verlegen bent of bang bent voor afwijzing. Deze dichtbundel nodigt jou uit om aan de slag te gaan met jouw eigen ervaringen en op een creatieve manier zelf jouw stem te zoeken en te laten horen!

Over de auteur

Ruby Thijs heeft van kleins af aan al een levendige fantasie. Verhaaltjes, gedichten, grappig of serieus; zij schreef ze al sinds haar negende levensjaar. Haar gedichten dienden als middel om haar gevoelens en gedachten te kunnen uiten. Als kind was ze vaak verlegen en had ze moeite met het verwoorden van haar gevoelens, gedachten en zelfs meningen. Hierdoor kreeg ze vaak het gevoel onbegrepen en ongehoord te zijn. Met haar gedichten vond ze een manier om haar stem gehoord te krijgen en om haar boodschap ook een plek te geven.

Productinformatie

ISBN
9789464683806 / 978-94-646-8380-6
Uitgeverij
Boekscout
Verschijning
20-01-2023
Taal
Nederlands


Uitvoering
Paperback
Pagina's
72
Formaat
A5
Illustraties
Nee

Inkijk

Inkijk pagina 19

Reviews

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

Wordt getoond bij de review

door Ludivine thijs op 04-02-2024
Het is een speciaal boek van ook een speciale persoon. In het boek zit je vol fantasie en wil je niet stoppen Met lezen. De inhoud id zo interessante dat ik Er mijn boekbespreking over gemaakt heb. Het is een leerrijk, interessante boek. Proficiat Ruby!
door Joy Stippelmans op 12-02-2024
Mooiste gedichtenbundel ever!
Prachtige geschreven.